Oldal frissítése

Quad Lock Car Mount

4,5 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Car Mount


 Quad Lock Car Mount

A legerősebb és legbiztonságosabb tartó a piacon

A Quad Lock rögzítő rendszer egy innovatív tartórendszer a népszerű mobil telefonok körében, mint például az Apple iPhone és a Samsung Galaxy. Ezt az egyedülálló rendszert a sokoldalúság jellemzi, mivel használhatja a mindennapi életben és sporttevékenységek során is. Bízza a készülékét az egyik legkönnyebb, legerősebb és legbiztonságosabb tokra a piacon.


 Quad Lock Car Mount

A mobiltelefon rögzítése

A Quad Lock autós tartó optimális szerelőrendszer a mobil telefon szélvédőre vagy műszerfalra történő rögzítéséhez az autóban. A Quad Lock zár duális rendszerével egyszerűen használhatja a telefont, úgy mint egy GPS navigációs rendszert vagy fedélzeti kamerát. Ha ezt a tartót a fentebb felsoroltakon kívül más típusú telefonokhoz szeretné használni  akkor vásárolja meg a Quad Lock univerzális adaptert.


Könnyen felhelyezhető

A telefont egy pillanat alatt rögzítheti a tartóba.  A kiváló minőségű tapadókoronggal a szélvédőre vagy a 3M-es szalaggal a műszerfalra tudja rögzíteni. rendkívül könnyű összeszerelni és ugyanilyen könnyű eltávolítani is a járműből.

 Quad Lock Car Mount

Elforgatható

A tartó szerkezete nem takarja el a kamerás telefon lencséjének szabad kilátását. A szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi a mobiltelefon függőleges vagy vízszintes helyzetben történő tárolását. A csuklós összekapcsolás segítségével a készülék teljes mértékben forgatható, így mindig megfelelő rálátást biztosít. 

 Quad Lock Car Mount

A csomag tartalma

  • 1x Quad Lock autós tartó
  • 1x rögzítőgyűrű a műszerfalra 3M-es szalaggal
Kód:  QUAL01
Termékszám:  QLM-CAR-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10