Oldal frissítése

Quad Lock Bike Mount Kit iPhone 6/6S

4,8 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Bike Mount Kit iPhone 6/6S

Használja a mindennapi és sporttevékenységek
 

Használja mindennapi sport tevékenységekhez

A Quad Lock kerékpáros tartó egy innovatív megoldás mobiltelefonja kerékpárra erősítéséhez. Olyan népszerű készülékekkel kompatibilis, mint az Apple Iphone vagy a Samsung Galaxy modellek, de akár más márkákhoz is kíváló. Ennek az egyedülálló eszköznek sokoldalú tulajdonsága, hogy a mindennapi élethez és a sportoláshoz is kiváló. Tegye készülékét ebbe az egyik legkönnyebb, legstrapabíróbb és legbiztonságosabb tartóba.

 

A Quad Lock kerékpáros tartó egy teljes készlet, mely kompatibilis kerékpárokkal, és motorkerékpárokkal is, melyeknek a kormányrúd átmérőjük 25 mm és 40 mm között van. Ez a tartó Apple Iphone 6 készülékekkel kompatibilis, és ajánlott azoknak a kerékpárosoknak és motorosoknak, akik mobiltelefonjukat GPS navigációra használják, vagy csak csupán szeretik, ha készülékük mindig szem előtt van.

 


Alkalmas rossz időjárás
 

Alkalmas rossz időjárás esetén is

Az egyedi Twist Lock and Go renszer lehetővé teszi telefonja gyors, és biztonságos felszerelését. A Dual Stage Security rendszer (Dual Lock) megbízható lehetőséget kölcsönöz a készülék felszereléséhez és lecsatolásához anélkül, hogy kár keletkezzen a telefonon. A csomag tartalmaz egy Quad Lock tokot is, mely gondoskodik a készüléke biztonságáról a mindennapi tevékenységek során, rossz időjárás esetén is.

 


Vízállóság

A Quad Lock Poncho egy vízálló borítás a Quad Lock tokhoz. Ez egy átlátszó TPU anyag, amely könnyedén ellenáll a különböző időjárási körülményeknek, és megvédi a készüléket a víztől és a portól. A finom anyagösszetétel pedig biztosítja a készüléke kényelmes használatát. Könnyedén működtethetőek a gombok, és az érintőkijelző is.

A vízálló
 

Egyszerű használat

A felszerelés nagyon egyszerű, és percek alatt elvégezhető. Az egyszerűenfelszerelhető O-gyűrűk biztosítják a tartó stabil helyzetét. Hosszútávú használatra biztosítható a mellékelt szorító szalagokkal.

egyszerű telepítés
 

A csomag tartalma

  • 1 x Quad Lock kerékpáros foglalat PRO
  • 2 × a szorító biztonsági szalagok
  • 4 × rögzítő gyűrűk (2 nagy, 2 kicsi)
  • 1 x Quad Lock iPhone tok 6 / 6S
  • 1 x Quad Lock Poncho iPhone 6 / 6S
Kód:  QUAL03d
Termékszám:  QLK-BKE-IP6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10