Oldal frissítése

Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max

Az iPhone XS MAX Quad Lock Bike Kit készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a mobiltelefonodat a kerékpárod kormányára felszereld. Ez az egyedülálló szisztéma lehetővé teszi, hogy a telefonhasználatot összekösd az aktív életmóddal.  Készülékedet így különböző tevékenységekhez használhatod, például a testmozgás monitorozására vagy GPS navigációként.



Innovatív zárrendszerrel

A terméket az úgynevezett Twist, a Lock and Go™ technológiával szerelték fel. Ez a rendszer lehetővé teszi a telefonod villámgyors rögzítését. A dupla biztonsági zár pedig biztosítja, hogy a készüléked utazás közben is mindig stabil maradjon. A Quad Lock tok használatával telefonod minden tevékenység során védve lesz. Ha egyszer kipróbáltad, nem tudod majd elképzelni, milyen is volt nélküle!  



Quad Lock® Bike Mount

Szereld fel a terméket a mellékelt O-gyűrűk segítségével, akár pillanatok alatt. Sőt, a rögzítő pántoknak köszönhetően a hosszú távú használat szintén garantált lesz. A Quad Lock készlet minden 25-40 mm méretű vázhoz ideális választás.

Quad Lock® Poncho iPhone X/XS készülékekhez

A Quad Lock Poncho iPhone X/XS vízálló tok a Quad Lock készlet része. Ez a kiegészítő egy különleges, átlátszó anyagból készült. Így mindig pontosan tudni fogod majd, hogy mi történik. A Quad Lock Poncho az időjárás alakulásától függetlenül védi a telefont a víztől és portól egyaránt. Sőt, a puha anyag lehetővé teszi a telefon gombjainak és érintőképernyőjének használatát is.


A Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max csomag tartalma

  • 1x Quad Lock® Bike Mount
  • 2x biztonsági pántokkal rendelkezik
  • 4x különleges gyűrűvel (2 nagy, 2 kicsi)
  • 1x Quad Lock® tok iPhone X/XS készülékekhez
  • 1x Quad Lock® Poncho iPhone X/XS készülékekhez

Kód:  QUAL07g6g
Termékszám:  QLK-BKE-IXPLUS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10