Oldal frissítése

Quad Lock Állvány

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Állvány

Ha már rendelkezik innovatív Quad Lock rendszerrel ellátott univerzális adapterrel, akkor biztos értékelni fogja ezt a praktikus kiegészítőt. A Quad Lock Tripod adapter könnyen rögzíthető a szabványos, 1/4"-es állványillesztéshez. Használja ki az állvány erősségeit és stabilitását, amelyekkel még jobb képeket készíthet, akár a  digitális zoom használatával. Az adapter használatához telefonjának rendelkeznie kell Quad Lock, vagy univerzális Quad Lock adapterrel.

Legfőbb jellemzők

  • Kompatibilis telefontartó hagyományos tripod állványokhoz
  • Erős és gyors rögzítés
  • Szabadalmaztatott, dupla Quad Lock zárrendszer

Quad Lock rendszer

Egyedülálló rögzítési módszer, amivel összekapcsolhatja telefonját aktív életstílusával. A "Twist, Lock and Go" zárrendszer gyors és könnyű telefonrögzítési módot kínál minden egyes Quad Lock tartóhoz. A kettős biztonsági rendszernek köszönhetően biztos lehet benne, hogy felszerelése szilárdan tartja majd telefonját.

Kód:  QUAL04z
Termékszám:  QLM-TRI-2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20