Oldal frissítése

Quad Bike Lock Kit Galaxy S8

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Bike Lock Kit Galaxy S8

Ha kerékpározás közben is szeretnéd használni a mobiltelefonod, akkor a Galaxy S8 készülékekkel kompatibilis Quad Lock Bike Kit a megfelelő választás számodra. Segítségével biztonságosan csatlakoztatható a telefon a kerékpár kormányához és használhatod akár sport trackerhez vagy GPS-hez. A termék "Twist, Lock and Go ™" zárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos lezárást.


A Quad Lock Bike Kit Galaxy S8 tulajdonságai

  • Egyszerű telepítés
  • Biztonságosan rögzítés a kormányon a Dual Stage Lock-nak köszönhetően
  • A Quad Lock Bike Kit, amely a legbiztonságosabb a piacon.
  • Kifinomult formatervezés
  • Samsung Galaxy S8-hoz készült

"Dual Stage Lock" biztonsági rendszer

A Quad Lock Bike Kit "Dual Stage Lock" biztonsági renszerrel van felszerelve. Ez biztosítja, hogy a mobiltelefont biztonságosan rögzíthesd az utazás során. Ez a piacon a legkönnyebb, legerősebb és legbiztonságosabb tartórendszer. A termék a Samsung Galaxy S8 mobiltelefonhoz készült.
Csomag tartalma:1 × Quad Lock® kerékpár tartó2 × biztonsági szorítópánt4 szerelőgyűrű (2 nagy, 2 kicsi)1 × Quad Lock® tok Galaxy S8-hoz

Kód:  QUAL07g1
Termékszám:  QLK-BKE-GS8

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15