Oldal frissítése

QNAP TS-853U

Ingyenes
szállítás boltjainkba
427 650 Ft

QNAP TS-853U

Erős, megbízható és méretezhető NAS QNAP érdekes a különböző funkciók, amelyek lefedik a legigényesebb vállalati alkalmazások számával együtt az üzleti növekedni fog. Ez felajánlott egy hatékony tárolási megoldást szinkronizálni az állványok, archiválására és folyamatosan elérhető, hogy építsenek egy privát felhő. Azt is funkcionálhat többcélú NAS és virtualizációs platform, amely támogatja a több operációs rendszer, gyorsan létrehozza a virtuális gépek (VM), képalkotó és asztali műveletek egy böngészőben.

Legfontosabb jellemzők

  • NAS funkció készen a kkv-k
  • Fájlmegosztás és szinkronizálás a fájlok platformok között (beleértve a mobil alkalmazások Qsync)
  • Az intuitív felhasználói felület QTS
  • Alkalmazások telepítése kiterjesztése funkció
  • Több operációs rendszer egy NAS és a fejlett virtualizációs funkciók
  • Támogatás a VMware, Citrix és MS Hyper-V
  • A teljes mentési megoldás adatvédelem
  • Oneszerű megújulás - távoli replikáció valós időben
  • Kapacitásbővítés más állomások akár 128 TB
     

frissített környezetben

A továbbfejlesztett rendszer QTS 4.2 folytatja a fejlődését a felhasználói felület NAS friss megjelenést és sok új funkciók és fejlesztések jegyében jobb eredményeket működik. Mi nem látható első ránézésre, majd optimalizálva adatkezelés, SSD gyorsítótár gyorsulás és átfogó biztonsági megoldást. Hozzáteszi gyakorlati eszköze fényképezés közben rendszeres mentés, a mennyiségek és LUN-t. QTS tartja az adatok biztonságos és mindenhol rendelkezésre áll még.

One állomás minden forgatókönyv

Frissítve Virtualization Station bevezeti a szoftver által meghatározott hálózat (SDN), valamint az új konténer állomás integrálható kizárólag rendszerszinten igényes virtualizáció és LXC Docker. Ez lehetővé teszi, hogy futtatni több független operációs rendszerek, valamint a letölthető alkalmazások az integrált Docker Hub Registry. A teljes körű virtualizációs megoldások megfelel az igényeinek, amit csak lehet.

NAS, mint egy PC

Működtesse a NAS, mint egy PC-n. Csak CONNECT a billentyűzet, egér és monitor. A QvPC lehet NAS átalakulni egy költséghatékony eszköz funkcióját PC, amelyen keresztül a felhasználók közvetlen hozzáférését a tárolt adatok futtatni több alkalmazást használó virtuális gépek alapuló különböző rendszerek (Windows / Linux / UNIX / Android), böngészhetünk az interneten a Google Chrome használja a videót Full HD, akár 7.1 csatornás programot Kodi, Surveillance Station nyomon valós időben a helyi kijelző, és még sok más.

Paraméterek

Tárhely

Fiókok száma 8 ×

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Adatbázis szerver

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 4 GB (4 096 MB)
Memória típusa DDR3
RAM memória bővíthetősége 8 GB (8 192 MB)
Processzor frekvencia 2 GHz
Olvasási sebesség 430 MB/s
Írási sebesség 425 MB/s
Processzor Intel Celeron

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Rack

Interfész

LAN 4 ×

Méret és tömeg

Mélység 534 mm
Magasság 89 mm
Szélesség 482 mm
Tömeg 11,02 kg
Kód:  QL270p5
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  TS-853U
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10