Oldal frissítése

QNAP TS-464-4G

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

QNAP TS-464-4G


QNAP TS-464-4G adattároló mesterséges intelligencia támogatással 

A QNAP TS-464-4G adattároló négymagos, akár 2,9 GHz-es Intel Celeron N5095 processzorral és integrált Intel AES-NI titkosítással, két LAN-csatlakozóval, két 2,5 GbE porttal illetve port-összevonási funkcióval rendelkezik, amely akár 5 Gbps kombinált sávszélességet tesz lehetővé. M.2 PCIe Gen3 foglalatok is találhatók rajta, amelyekbe például egy QM2 kártya telepíthető M.2 SSD gyorsítótárhoz vagy Edge TPU az AI-alapú képfelismeréshez illetve különböző 10GbE/5GbE hálózati kártyák. A processzor4 GB RAM-ot is támogat (lehet 16 GB-ig bővíthető), így a QNAP TS-464-4G alkalmas virtuális gépek vagy konténerek tárolására. A több felhőre kiterjedő biztonsági mentés támogatása, 4K Ultra HD felbontás valós idejű átkódolással, és még sok minden más is elérhető segítségével.

M.2 SSD gyorsítótár és PCIe bővíthetőség a nagy sebességű átvitelhez és virtualizációs alkalmazásokhoz

A QNAP TS-464-4G tökéletes megoldás több kamera és felügyeleti szerver központi kezelésére irodákban, üzletekben és más helyeken. A QVR Elite intelligens, alacsony költségű felügyeleti megoldása lehetővé teszi, hogy a felvételeket MP4 fájlba mentsd, így szinte bármilyen eszközön lejátszhatod azokat. Ez az egyedülálló szoftver AI-alapú arcfelismerő megoldásokat integrál a kiskereskedelmi és ajtórendszerekbe. A két M.2 PCIe Gen3 bővítőhelynek köszönhetőenSSD gyorsítótár vagy SSD adatkötetek telepíthetők a NAS általános teljesítményének növelése érdekében. Még Edge TPU-t is telepíthetsz a mesterséges intelligencia alapú képfelismeréshez. A két 2,5 GbE csatlakozó a meglévő CAT5e kábelekkel kombinálva lehetővé teszi, hogy a hálózati sebességet 1 Gbps-ról 2,5 Gbps-ra növeld. A QNAP TS-464-4G emellett teljesen testre szabható mind a menedzselt, mind a nem menedzselt 2,5 GbE/10GbE QNAP switchekhez. A port-összevonás funkció javítja a sávszélesség-igényes üzleti alkalmazások hatékonyságát (nagyméretű fájlátvitel, gyors biztonsági mentés vagymultimédiás szerkesztés). A QVR Pro kameraalkalmazás használata esetén a NAS 8 ingyenes kamera licencet kínál.

Közvetlen HDMI kimenet multimédia és virtuális gépek megjelenítéséhez

A két USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) és a két USB 2.0 (480 Mbps) csatlakozó lehetővé teszi az egyszerű és mindenekelőtt gyors biztonsági mentést. Az integrált Intel UHD grafikus kártya támogatja a kétcsatornás hardveres dekódolást és a valós idejű átkódolást. A HDMI 2.0 kimenet akár 4K Ultra HD felbontással is kompatibilis, amely különösen hasznos a nagy felbontást és élethű színeket igénylő videoprodukció vagy ipari tervezés esetében. Az integrált Intel Open VINO AI számítási erőforrások növelik azadattárolási teljesítményt a felismerés érdekében 41,7%-ig, más alkalmazásokra és szolgáltatásokra gyakorolt hatás nélkül. A QNAP TS-464-4G adattároló a következő generációs QTS 5 operációs rendszerrel érkezik, amely lenyűgöz gördülékenységével, áttekinthetőségével és egyszerű beállításával.

A QNAP TS-464-4G segíthet a biztonsági mentésben és helyreállításban is

Ez az adattároló tökéletes választás a biztonsági mentéshez és a katasztrófa utáni helyreállításhoz is. Csak telepítsd a NetBak Replicator-t, amely nagyon egyszerűvé teszi a Windows számítógépek biztonsági mentését. Ha van macOS-eszközöd, csak állítsd be az integrált Time Machine-t. A Hybrid Backup Sync alkalmazással ezután egyszerűen készíthetsz biztonsági másolatot a QNAP TS-464-4G-ről egy másik QNAP márkájú NAS-ra vagy felhőalapú tárhelyre. Lehetőség van továbbáa VMware és Hyper-V virtuális gépek mentésére illetve SaaS biztonsági mentésre az e-mailek, naptárak, Google Workspace kapcsolatok és Microsoft Office 365 számára is.

Mérsékli a ransomware fenyegetést is

A blokkpillanatképek segítségével rögzíthetjük a rendszer állapotát bármely időpontban, az adatok ezután bármely időpontban visszaállíthatók, akár mappa/fájl alapú, akár helyi/távoli NAS- vagy felhőalapú tárolásról van szó. A QNAP TS-464-4G lehetővé teszi több VM és konténer futtatását a Virtualization Station, Container Station vagy Linux Station szolgáltatások használatával, amely nemcsak a menedzsment hatékonyságát növeli, hanem a hardverköltségek megtakarítását is. Az adattároló számosbiztonsági funkcióval és intézkedéssel lett felszerelve, például IP-blokkolás, kétfaktoros hitelesítés illetve HTTPS-kapcsolatok stb.

A QNAP TS-464-4G NAS integrálja a tárolási és fájlkezelési alkalmazásokat

A QNAP QNAP TS-464-4G az egyik legjobb fájltároló központ, amely alkalmazásokat integrál a fájlok tárolására, kezelésére, szinkronizálására, keresésére és archiválására. Támogatja az SMB/CIFS, AFP és NFS protokollokat az egyszerű fájlmegosztás érdekében az operációs rendszerek között. A fejlett meghajtó-állapotfigyelő alkalmazásokat is értékelni fogod, amelyek biztosítják a hosszú távú megbízhatóságot és a maximális hibamentes élettartamot. A tárolókapacitást nagyon egyszerűen bővítheted a QNAPbővítőegységek, felhőalapú tárolók vagy távoli kiszolgálók csatlakoztatával, illetve egy új QNAP készülékre is válthatsz.

A QNAP TS-464-4G adattároló rendszer főbb jellemzői

  • Négymagos Intel Celeron N5095 processzor
  • Az M.2 PCIe Gen3 és PCIe Gen3 bővítőhelyekkel a QNAP TS-464-4G rugalmasan bővíti a funkciókat
  • Lehetőség az NVMe SSD gyorsítótár vagy SSD-adatkötetek használatára a jobb teljesítmény érdekében
  • Hardveralapú 4K H.264 dekódolás és valós idejű átkódolás
  • Port összevonás funkció akár 5 Gbps átviteli sebességhez is
  • Integrált Intel OpenVINO AI modul
  • QTS 5 következő generációs operációs rendszer
  • Átfogó biztonsági mentési és katasztrófa-helyreállítási megoldások
  • NAS QNAP TS-464-4G támogatja a blokkolt pillanatfelvételeket
  • Alkalmas fájltárolás szinkronizálására

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhely típusa SSD + HDD
Formátum 2.5" és 3.5"

Méret

Szélesség 170 mm (17 cm)
Magasság 168 mm (16,8 cm)
Mélység 226 mm (22,6 cm)

Tömeg

Tömeg 2 260 g (2,26 kg)

Szín

Szín Fekete, Arany

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tárhely

Maximum kapacitás 83,89 TB
Fiókok száma 4 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, iSCSI

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 4 GB (4 096 MB)
Memória típusa DDR4
RAM memória bővíthetősége 16 GB (16 384 MB)
Processzor frekvencia 2,9 GHz
Olvasási sebesség 295 MB/s
Írási sebesség 294 MB/s
Processzor Intel Celeron

Használat

Használat Otthoni, Céges, Kamerarendszer
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 2 ×
USB 2.0 2 ×

Fogyasztás

Éves energiafogyasztás 297 kWh
Energiafogyasztás készenléti módban 21,62 W
Általános fogyasztás 33,88 W

Méret és tömeg

Mélység 226 mm
Magasság 168 mm
Szélesség 170 mm
Tömeg 2,26 kg
Kód:  Qnap22_46
Termékszám:  TS-464-4G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05