Oldal frissítése

QNAP TS-251

4,6 21 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

QNAP TS-251

A legnagyobb elvárásoknak is megfelel

Nagy teljesítményre és kapacitásra van szüksége? Az új QNAP TS-251 a legjobb választás az Ön számára.A fejlett QTS-sel a NAS biztonsági mentést, adatszinkronizálást és távoli hozzáférést biztosít.

Kiváló teljesítmény

A TS-251 egy új 22 nm-es 64 bites, kétmagos Intel Celeron 2,41 GHz-es processzoron fut, 1GB DDR3L RAM-mal. Nagyobb igénybevétel alatt a sebesség automatikusan növekszik. Az adatokat példátlan írási és olvasási sebességgel kezeli, akár 220 MB/s-mal.

Full HD videók valós idejű átkódolása

 

A TS-251 segítségével Full HD videók valós idejú formátumban kódolhatóak olyan formátumokba, melyek künnyedén lejátszhatóak számítógépén, telefonján vagy táblagépén. A magas NAS teljesítmény lehetővé teszi, hogy akár 5 különböző videót is átkódolhasson és egyszerre több eszközön lejátszhassa azokat.

Megosztás mobileszközökön

A Qfile segítségével könnyedén elérheti a szervert, feltölthet, letölthet és fájlokat oszthat meg. A Qfile iOS alkalmazása lehetővé teszi, hogy megnézze fotóit, videóit és lejátssza a TV-jén AirPlayen kersztül. Ezeken kívül a Qmanager lehetővé teszi a TS-251 távoli felügyeletét és vezérlését a számítógép bekapcsolása nélkül.

Szeretné kipróbálni a QTS 4.1 Live Demot ingyen? A hitelesítő adatok a következők: név / jelszó: QNAP / QNAP

Kipróbálom

Paraméterek

Tárhely

Fiókok száma 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés)

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, Print server, iTunes server

Teljesítmény

Processzor frekvencia 2,41 GHz
Olvasási sebesség 220 MB/s
Írási sebesség 220 MB/s
Processzor Intel Celeron

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 2 ×
USB 2.0 2 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 0,47 W
Általános fogyasztás 20 W

Méret és tömeg

Mélység 225 mm
Magasság 168,5 mm
Szélesség 102 mm
Tömeg 1,3 kg
Kód:  QL267e
Termékszám:  TS-251
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10