Oldal frissítése

QCY T2C BassFix fekete

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

QCY T2C BassFix fekete

Élvezd a minőségi zenehallgatást idegesítő kábelek nélkül, a QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgatónak köszönhetően. A fejhallgatót zárható töltő tokban szállítjuk, és egyetlen töltéssel akár 4 órán át is üzemképes. A lemerülés után egyszerűen tedd vissza a fejhallgatót a tokba. A tok összesen 8 töltési ciklust biztosít, így a QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgatóval akár 32 órán keresztülélvezheted a tökéletes zenehallgatást. Ennek köszönhetően gond nélkülhasználhatod a fejhallgatót otthon és útközben is. A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató csomagjában 3 pár csúcskategóriás Intezze BassFix habfeltét található S, M és L méretben. A kiegészítők könnyen összenyomható habmagot tartalmaznak, amelynek köszönhetően jelentősen javítják a zajszigetelést. Kúpos alakjuk növeli a kényelmet és a stabilitást méghosszabb használat mellett is.

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • A Bluetooth 5.0 technológia biztosítja a zavartalan audioátvitelt
  • Automatikus párosítási funkció
  • A csomag 3 pár S, M és L méretű Intezze BassFix habfeltétet tartalmaz.
  • Verejték- és vízállóság IPX4
  • Csúcskategóriás konverterek 6 mm átmérővel
  • A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató tok akár 32 órán keresztül biztosít energiát
  • Fekete minimalista dizájn
  • A QCY T2C BassFix fejhallgató biztosítja a minőségi hangot felesleges kábelek nélkül
  • Könnyen fogadhatod a hívásokat és irányíthatod a zenét egyetlen kattintással
  • A QCY T2C BassFix fejhallgató fekete verziója

Élvezd a tiszta és folyamatos hívásokat

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató kiváló minőségű mikrofonnal van felszerelve, amely lehetővé teszi a telefonhívások egyszerű kezelését, bárhol is vagy, és bármit is csinálsz. A QCY T2C BassFix fejhallgató-mikrofon tökéletes hangszigetelést és védelmet nyújt a környezeti zaj ellen, így első osztályú hangminőséget élvezhetsz.

A QCY T2C BassFix fejhallgató abszolút minimális hangkésleltetéssel rendelkezik

A nagyon hatékony hangátvitelnek köszönhetően a QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató nemcsak zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz ideális, hanem játék közben is használható. A QCY T2C BassFix fejhallgató korszerű kivitelezése tökéletes feltételeket garantál a maximális játékélményhez.

Kapcsolat Bluetooth 5.0-n keresztül

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató könnyen csatlakoztatható a telefonhoz a Bluetooth 5.0 segítségével, amelynek köszönhetően a stabil jelátvitel még nagy távolságokon is biztosított. A QCY T2C BassFix fejhallgató praktikus gombbal is rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyedén fogadhatsz hívásokat és egyetlen kattintással vezérelheted a zenelejátszást.

A QCY T2C BassFix fejhallgató automatikus párosítása

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató automatikus párosítási funkcióval rendelkezik, miután eltávolítottad a fejhallgatót a töltőből, és az SBC és AAC kodekek elérhetők a minőségi audio átvitelhez. A QCY T2C BassFix fejhallgató 6 mm átmérőjű csúcskategóriás átalakítóval van felszerelve.

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató IPX4 tanúsítása

A QCY T2C BassFix fejhallgató fokozott izzadság- és vízállósággal rendelkezik az IPX4 tanúsítás szerint, így a fejhallgatóval könnyedén sportolhatsz. A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató minimalista dizájnnal büszkélkedhet, és az elegáns ergonómiai kialakításnak köszönhetően mindig tökéletesen illeszkedik a füledhez.

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató hangsegédek használatát is lehetővé teszi

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgatóval a Siri hangsegéden és a Google Asszisztensen keresztül könnyen irányíthatod telefonodat. Könnyen és gyorsan megtudhatod az aktuális időjárást, ellenőrizheted a naptárt, kereshetsz egy közeli éttermet vagy telefonhívásokat kezdeményezhetsz anélkül, hogy telefonodat ki kellene venned a zsebedből.

Automatikus párosítás

Minőségi sztereó

Az akkumulátor üzemideje 32 óra

Kényelmesen használható


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, SBC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 32 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 4 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 28 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB, Tokban
Kód:  QCY19022a1
Termékszám:  8594193720507

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20