Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

QCY T2C BassFix fehér

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

QCY T2C BassFix fehér

Élvezd a minőségi zenehallgatást idegesítő kábelek nélkül, a QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgatónak köszönhetően. A fejhallgatót zárható töltő tokban szállítjuk, és egyetlen töltéssel akár 4 órán át is üzemképes. A lemerülés után egyszerűen tedd vissza a fejhallgatót a tokba. A tok összesen 8 töltési ciklust biztosít, így a QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgatóval akár 32 órán keresztülélvezheted a tökéletes zenehallgatást. Ennek köszönhetően gond nélkülhasználhatod a fejhallgatót otthon és útközben is. A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató csomagjában 3 pár csúcskategóriás Intezze BassFix habfeltét található S, M és L méretben. A kiegészítők könnyen összenyomható habmagot tartalmaznak, amelynek köszönhetően jelentősen javítják a zajszigetelést. Kúpos alakjuk növeli a kényelmet és a stabilitást méghosszabb használat mellett is.

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • A Bluetooth 5.0 technológia biztosítja a zavartalan audioátvitelt
  • Automatikus párosítási funkció
  • A csomag 3 pár S, M és L méretű Intezze BassFix habfeltétet tartalmaz.
  • Verejték- és vízállóság IPX4
  • Csúcskategóriás konverterek 6 mm átmérővel
  • A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató tok akár 32 órán keresztül biztosít energiát
  • Fehér minimalista dizájn
  • A QCY T2C BassFix fejhallgató biztosítja a minőségi hangot felesleges kábelek nélkül
  • Könnyen fogadhatod a hívásokat és irányíthatod a zenét egyetlen kattintással
  • A QCY T2C BassFix fejhallgató fehér verziója

Élvezd a tiszta és folyamatos hívásokat

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató kiváló minőségű mikrofonnal van felszerelve, amely lehetővé teszi a telefonhívások egyszerű kezelését, bárhol is vagy, és bármit is csinálsz. A QCY T2C BassFix fejhallgató-mikrofon tökéletes hangszigetelést és védelmet nyújt a környezeti zaj ellen, így első osztályú hangminőséget élvezhetsz.

A QCY T2C BassFix fejhallgató abszolút minimális hangkésleltetéssel rendelkezik

A nagyon hatékony hangátvitelnek köszönhetően a QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató nemcsak zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz ideális, hanem játék közben is használható. A QCY T2C BassFix fejhallgató korszerű kivitelezése tökéletes feltételeket garantál a maximális játékélményhez.

Kapcsolat Bluetooth 5.0-n keresztül

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató könnyen csatlakoztatható a telefonhoz a Bluetooth 5.0 segítségével, amelynek köszönhetően a stabil jelátvitel még nagy távolságokon is biztosított. A QCY T2C BassFix fejhallgató praktikus gombbal is rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyedén fogadhatsz hívásokat és egyetlen kattintással vezérelheted a zenelejátszást.

A QCY T2C BassFix fejhallgató automatikus párosítása

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató automatikus párosítási funkcióval rendelkezik, miután eltávolítottad a fejhallgatót a töltőből, és az SBC és AAC kodekek elérhetők a minőségi audio átvitelhez. A QCY T2C BassFix fejhallgató 6 mm átmérőjű csúcskategóriás átalakítóval van felszerelve.

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató IPX4 tanúsítása

A QCY T2C BassFix fejhallgató fokozott izzadság- és vízállósággal rendelkezik az IPX4 tanúsítás szerint, így a fejhallgatóval könnyedén sportolhatsz. A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató minimalista dizájnnal büszkélkedhet, és az elegáns ergonómiai kialakításnak köszönhetően mindig tökéletesen illeszkedik a füledhez.

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgató hangsegédek használatát is lehetővé teszi

A QCY T2C BassFix vezeték nélküli fejhallgatóval a Siri hangsegéden és a Google Asszisztensen keresztül könnyen irányíthatod telefonodat. Könnyen és gyorsan megtudhatod az aktuális időjárást, ellenőrizheted a naptárt, kereshetsz egy közeli éttermet vagy telefonhívásokat kezdeményezhetsz anélkül, hogy telefonodat ki kellene venned a zsebedből.

Automatikus párosítás

Minőségi sztereó

Az akkumulátor üzemideje 32 óra

Kényelmesen használható


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, SBC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Hangszóró mérete 6 mm

Mikrofon jellemzők

Funkciók Zajkioltó

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 32 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 4 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 28 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB, Tokban

Tömeg

Tömeg 60 g
Kód:  QCY19022a2
Termékszám:  8594193720514

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10