Oldal frissítése

QTY QY19 Phantom Rose Gold

4,3 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

QTY QY19 Phantom Rose Gold

Olyan rózsaszínű, minőségi vezeték nélküli fülhallgatót keresel, amely bármilyen sportolási tevékenységhez alkalmas? A QCY QY19 Phantom Rose Gold fülhallgató ideális választás! A fejhallgatók stabilan a füleidben maradnak még a nagy mozgást igénylő tevékenységek közben is. Az ergonómikus kialakítás révén a fülhallgató jól rögzül a fülben, de a csomagban megtalálhatók a rögzítéshez szükséges gyűrűk is. Az IPX4 szabvány szerint a fülhallgató ellenáll a verejtéknek és a víz fröccsenésének, így esőben is sportolhatsz vele. A fejhallgatók mikrofonnal is rendelkeznek a hívások megválaszolásához és gombokkal a gyors átkapcsolás is elérhető. Akár hat órányi akkumulátor-élettartammal bír, így kedvenc zenéidet még hosszabb sportolás esetén is kiélvezheted.

A QTY QY19 Phantom rózsaszín vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók aptX kodekkel
  • Kis méretek és kis súly (12.7 g)
  • Ergonomikus kialakítású fejhallgató és rögzítőgyűrűk
  • Hangerőszabályzó a kábelen
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 6 óra
  • Kiváló hangminőség

Kellemes hangzás az aptX kodek segítségével

A QCY QY19 Phantom rózsaszín fejhallgatók műszakilag úgy kerültek kialakításra, hogy a legmagasabb szintű hangzás élményét biztosítsák. A sportolás során semmi sem zavar majd, még a környező külső hangok sem. A modern, 8 mm-es meghajtó egy különleges hangkamrában növeli a hang térhatását. A széles frekvenciatartomány lehetővé teszi a tiszta hangmagasságok és a mély basszus kiélvezését. Az aptX kodek támogatás lehetővé teszi, hogy kedvenc CD-minőségű zenéidet Bluetooth-on játszhasd le. A magas színvonal garanciájára rendelkezésedre áll a CSR 4.1 chipset is, amely a Samsungot és a Jabra-t használja.

 

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Kétoldali

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz
Érzékenység 108 dB/mW
Hangszóró mérete 8 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Kábelen
Irányjellemző Kör
Kód:  QCY19005
Termékszám:  P380133
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10