Oldal frissítése

QCY Q29 fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

QCY Q29 fehér

Stílusos és kiváló minőségű vezeték nélküli füldugót keresel? A fehér színű QCY Q29 vezeték nélküli fejhallgató teljesen pazar külsejűek, még jobban szólnak. Szilikon füldugóinak köszönhetően a fülhallgató nagyon kényelmes és jól szigeteli a környezeti zajt. A QCY Q29 fülhallgató üzemideje nagyon figyelemre méltó. A feltöltődoboznak hála, amellyel akár 3× is feltöltheted a fülhallgatót, akár 12 órán keresztül hallgathatsz zenét. A közvetlenül a fülhallgatóba beépített mikrofon hívás közben biztosítja a maximális kényelmet. A hangot a legmodernebb Bluetooth 4.1 vezeték nélküli technológia viszi át, lehetőséggel Multipoint párosításra.

A Q29 vezeték nélküli fülhallgató fő jellemzői

  • Vezeték nélküli plug-in fülhallgató beépített mikrofonnal
  • Lehetőség ismételt töltésre a zseb feltöltődoboz segítségével
  • Teljes üzemideje 12 óra (3 × 4 óra)
  • Bluetooth 4.1 lehetőséggel Multipoint párosításra
  • Minőségi hangzás a digitális DSP feldolgozásnak köszönhetően
  • Egyszerű telepítés és párosítás a telefonnal
  • A lekerekített forma zenehallgatás közben nagy kényelmet biztosít

Vezeték nélküli és sokáig szól

Sok vezeték nélküli fülhallgató gyakran szembesül az akkumulátor nagyon rövid üzemidejével. A Q29 fülhallgatónál nem áll fenn ez a hiba. Egy feltöltéssel akár négy órán át működik. A mellékelt zsebdobozzal a fülhallgatót még 3-szor fel lehet tölteni, így összesen 12 óra az üzemideje, amely még igényes felhasználók számára is elég.

Stílusos minőségi hangzással

A fehér kialakítású QCY Q29 fülhallgató igazán nagyszerűen néz ki. Ráadásul a DSP segítségével működő intelligens hangfeldolgozásnak köszönhetően minden hang és zene fantasztikusan szól.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  QCY19012
Termékszám:  QCYQ29WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10