Oldal frissítése

QCY M1Pro fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

QCY M1Pro fekete

Ma már talán minden igazi zenerajongó tudja, hogy a fej- és fülhallgatók esetében nem csak a tökéletes hang, a komfort is fontos tényező. A(z) QCY M1Pro fekete Mikrofonos fej-/fülhallgató kompakt és kellemesen könnyű. Alkalmas hosszabb utakra. Zárt konstrukciója garantálja a hibátlan zajkiszűrést. Ezen fej-/fülhallgató mikrofonnal is büszkélkedhet. 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciatartománnyal garantált a hangélmény.

A(z) QCY M1Pro fekete fej-/fülhallgató fontos paraméterei

  • A fej-/fülhallgató tömege: 0,016 g
  • Stílusos Fekete színű
  • A(z) QCY M1Pro fekete fej-/fülhallgatóval a legjobb zenéid még élvezetesebbek

A(z) QCY M1Pro fekete a mikrofonjával érdeklődést kelt

Minden játékos és más felhasználó értékelni fogja a beépített mikrofont. A(z) QCY M1Pro fekete mikrofon zavartalan beszélgetést kínál a barátaiddal, például Skype-on keresztül.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  QCY19041
Termékszám:  QY0006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05