Oldal frissítése

QardioBase 2

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

QardioBase 2

A fehér színű, QardioBase 2 többcélú személyi mérleg akár 180 kg kapacitással számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Méri a testsúlyt, a testtömegindexet azaz a BMI-t, de a teljes testösszetételt is - testzsír, izom, víz és csonttömeg. Sok funkcionális képességgel büszkélkedhet a nagyobb mérési pontosság és gyorsaság érdekében, például az érzékelőrendszer, valamint az, hogy a Wi-Fi vagy Bluetooth használatával képes csatlakozni az okostelefonhoz. A Qardio App alkalmazással, amely elérhető az iOS-on, a Kindle-n és az Androidon is, nemcsak a saját adataid, hanem az egész család fejlődését tárolhatod és nyomon követheted az idő múlásával. A tápellátás nagyon egyszerű a mellékelt mikro USB kábellel.

A QardioBase 2 személyi mérleg legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, többfunkciós személyi mérleg LED kijelzővel
  • A BMI-t is méri
  • Kiváló minőségű edzett üveg ABS-szel
  • Telefonos vagy táblagépes csatlakozás lehetősége a pontos értékeléshez és nyomon követéshez
  • Qardio App sok funkcióval
  • Mérési tartomány 5 - 180 kg
  • Mikro USB töltővel
  • Tömege 6,7 kg

Az intelligens funkciók kombinációja

Ez a személyi mérleg jól látható LED kijelzővel büszkélkedhet, amely megjeleníti például a súlyt, testzsírszázalékot vagy a felhasználó által választott opciót. A QardioBase mérleg a Bluetooth és a Wifi használatával automatikusan szinkronizálja az adatokat a Qardio App alkalmazással. Az innovatív hangulatjelek motiválnak az eredmények figyelemmel kísérésére, például a súlycsökkentő program kiválasztásakor. A látássérült felhasználóknak érezhető visszajelzést ad a készülék finom rezgések formájában.

Könnyű használat az egész család számára

Mivel ez a mérleg több felhasználót is képes felismerni, minden családtag használhatja azt az adatok tárolására és számítására. A Qardio App ingyen elérhető iOS, Kindle és Android rendszerekre. Egyszerű módokban is üzemel, mint például az egyszerű súlymérés vagy az intelligens visszajelzés. A várandós kismamák biztosan nagyra értékelik a számukra kialakított módot.

Kód:  QUABA241
Termékszám:  B200-IAW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20