Oldal frissítése

QALT Excel Eco 3 l (40 mosás)

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 3 390 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több csomag 3 120 Ft/csomag

QALT Excel Eco 3 l (40 mosás)

A QALT Excel Eco egy univerzális mosógél, amely Környezetbarát Termék tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez annak köszönhető, hogy könnyen lebontható felületaktív anyagokat tartalmaz és korlátozott mennyiségű a veszélyes anyag tartalma. A gél mindenféle textíliát tisztára mos, és gépi és kézi mosáshoz is használható. Már 30 °C-tól megbirkózik a szennyeződésekkel. A QALT Excel Eco gondoskodik a ruhanemű tisztaságáról és frissességéről, amely ráadásul finom illatú is lesz.

A QALT Excel Eco mosógél főbb jellemzői

  • Univerzális mosógél
  • Mindenféle textíliát tisztára mos
  • Alkalmas gépi és kézi mosáshoz
  • 30 °C-tól megbirkózik a szennyeződésekkel
  • A mosott ruha kellemes, friss illatú lesz
  • A QALT Excel Eco Környezetbarát Termék tanúsítvánnyal rendelkezik

Összetétel:
ivóvíz, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM DODECYLBENZENSULFONATE, SODIUM CITRATE, C12-14 PARETH-7, kálium-kokoát, proteáz, parfüm, 5-Chloro-2-methyl-3(2H)-isothiazolone 2-methyl-3(2H)-isothiazolone-nal.

Biztonsági figyelmeztetések:
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Gyermekektől távol tartandó. Viselj védőkesztyűt/védőruházatot/szemvédőt/arcvédőt. Használat után alaposan moss kezet. Szembe kerülés esetén: Óvatosan öblítsd át vízzel több percen keresztül. Ha van és könnyen kivehető, távolítsd el a kontaktlencsét. Folytasd az öblítést. Hívj fel azonnal egy toxikológiai információs központot vagy orvost. Bőrrel való érintkezés: Mosd le bő vízzel és szappannal. Bőrirritáció esetén: Orvosi tanácsot/kezelést kell kérni. Vedd le a szennyezett ruházatot, majd az újbóli használat előtt mosd ki. Proteáz enzimeket tartalmaz. Allergiás reakciót okozhat.


Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Mosószer típusa

Mosószer típusa Mosógél
Kód:  PPR589
Termékszám:  8594018044986

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10