Oldal frissítése

Q & Q Q921J205

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Q & Q Q921J205

Keresek szép, elegáns karóra, amelyet el kell távolítani a keze, miközben mind a megfizethető? Női karóra Q & Q Q921J205, amely megkapja a gyengédség   és kifinomultság tökéletes a stílusos és magabiztos nők árlisták szépség és a luxus. Onere ezüst acél kivitel kiegészíti az órát burkolat berakásos csillogó kristályok. Ásványi kristály üveg, amely megvédi a tárcsa karcálló. Az igazi gyöngyszem szerves részévé válik az összes tartozék. 

Legfontosabb jellemzők

  • elegáns karóra
  • ezüst desing rozsdamentes acélból
  • Case ezüst berakásos kristály třytivými
  • karcálló üveg
  • vízálló, amikor zuhanyozás vagy kézmosás

vízálló

Órák Q & Q Q921J205 vízálló 5 ATM. Jelölés 5 ATM azt jelenti, hogy az óra nyugodtan zuhanyozni vagy kezet kell mosni őket. Nem ajánlott, hogy úszni, vagy merülés. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9526
Termékszám:  4966006985184
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10