Oldal frissítése

Q & Q Q551-404Y

Kiegészítők a termékhez

Q & Q Q551-404Y

Női elegáns órák márka Q & Q Q551-404Y egy időtlen design és ezüst és arany színben. Nézze domináló fehér kerek számlap, arany kéz és egy jól látható fekete arab számok, amelynek köszönhetően könnyen érzékeli az időt. Nemusíte mít strach, že byste mohli ciferník poškrábat, z vrchu je chráněn velmi odolným minerálním sklíčkem.

A számlap hozzáteszi ezüst pánttal díszített arany csík rozsdamentes acélból.Az órák vízálló és elemmel működő borotva Quartz. Elegantní hodinky se vám budou na ruce velmi příjemně nosit, díky jejich luxusnímu vzhledu a nádherné zlato-stříbrné barvě jsou ideální především pro kulturní akce a společenské události.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO7972
Termékszám:  4966006903928

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05