Oldal frissítése

Q & Q Mini SmileSolar RP01J002Y

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Q & Q Mini SmileSolar RP01J002Y

Időtlen tervezés karórák Quest & Quality első pillantásra, a szokatlan megjelenése. És ha közelről vizsgálja, azt találjuk, hogy ezek az órák tartalmaznak klasszikus akkumulátor óraszerkezet, de ezek kivételes, különösen a napenergia. Nézem, hogy biztosítsák a teljes töltöttség további 3,5 havi működés. De a díj valóban nem kell aggódnia egyáltalán, csak viselni az órát egy feltűnő helyen, és a nap gondoskodik mindenről maga.

A japán márka az is jellemzi, kiváló minőségű design, mert ez része a Citizen. A speciális műanyag poliuretán kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és tökéletesen ül a csuklóját. Szénsavas színu stilizált ráadásul érzése kizárólagosságot. Az óra is büszkélkedhet kijelölésére 10 bar és 10 ATM, amely garantálja a szorítás a hagyományos kézmosás, zuhanyzás, de kezelni még búvárkodás kisebb mélységben.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 32 mm

Óramű

Szerkezet Napelemes

Szíj

Szíj anyaga Műanyag
Kód:  KHO5831
Termékszám:  4966006980301

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10