Oldal frissítése

Q & Q F295-204Y

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Q & Q F295-204Y

Elegáns női karóra Q & Q tartozó Citizen, a klasszikus megjelenés, illeszkedik egy ezüst színű. Klasszikus órák jellemző ezüst fém hüvelyt, amelybe be van ágyazva a fekete keretes négyszög alakú. Az ő háttérben szépen fekete kivételével és olvasható arab számokkal. Véd a karcolások szembe nagyon ellenálló ásványi üveg.Szép megjelenés aláhúzza ezüst óraszíj, rozsdamentes acél csattal egyszerű zárás.
Az óra vízálló, mely analóg időkijelzés. Propulziós biztosítja a megbízható japán Miyota mozgás. Ezek a gyönyörű órák alkalmasak bármilyen alkalomra nemcsak elkápráztat őket munka közben találkozók és társadalmi események. Díky jejich univerzální stříbrné barvě se hodí ke každému oblečení, dokonale splňují svůj účel funkčnosti a módního doplňku.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló
Kód:  KHO7965
Termékszám:  4966006930511

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05