Oldal frissítése

PYUNKANG YUL Mist Toner 200 ml

5 990 Ft

PYUNKANG YUL Mist Toner 200 ml

A PYUNKANG YUL Mist Toner bőrtonikkal hatékonyan tisztíthatod meg a bőrödet. Eltávolítja a faggyút és más szennyeződéseket, tonizálja a bőrt. A praktikus porlasztónak köszönhetően finom permetet képez amely könnyedén befedi az egész arcot. A készítmény fő hatóanyaga a Coptis Chinensis Root Extract (Kínai aranyfonál), amely 93,83% mennyiségben található meg a folyadékban. A kínai aranyfonál a hagyományos kínai gyógyászat jellegzetes képviselője, amely nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat és ennek köszönhetően megakadályozza a bőr öregedését és erős gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. A benne található hialuronsav gondoskodik a bőr hidratálásáról és nedvességmegőrzéséről. A vegán formula az érzékeny bőrűek számára is ideális. A tonik ideális a rendszeres alkalmazáshoz az igényeidnek megfelelően, a nap bármely szakában.

Bőrtonik PYUNKANG YUL Mist Toner 200 ml

A PYUNKANG YUL Mist Toner főbb jellemzői

  • Bőrtisztító tonik
  • Vegán kozmetikum kémiai adalékanyagok nélkül
  • Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is
  • 93,83%-ban kínai aranyfonalat tartalmaz
  • A hialuronsav megköti a nedvességet a bőrben
  • A tonik használata antioxidáns, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatású

Ismerd meg PYUNKANG YUL-t

Az új koreai PYUNKANG YUL kozmetikai márka vegán elvekre épül. A bőrápolás forradalmi megközelítése mentes a kémiai adalékanyagoktól és tartósítószerektől. A márka összes termékét Koreában fejlesztették ki. Az európai piacra bejegyzettek, és nem tesztelték őket állatokon. Ez a vegán kozmetikum érzékeny bőrűek számára alkalmas, mivel nem tartalmaz parfümöt és nem irritáló.


Használata::
Vidd fel a tonikot a megtisztított bőrre. Felhordás előtt jól rázzuk fel. Ezután 15-20 cm távolságból fújjon megfelelő mennyiséget az arcra, és hagyd beszívódni.
Bőrtonik PYUNKANG YUL Mist Toner 200 ml

Összetétel

Coptis Chinensis gyökérkivonat (93,83%) , 1,2-Hexándiol (1,89%), Butilénglikol (1,85%), Glicerin (1,25%), Nátrium-hialuronát (1,18%)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Koreai kozmetikumok

Típus

Termék típusa Tonik

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL4785
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809486680018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20