Oldal frissítése

PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml

5 1 értékelés
Szuper ár
10 890 Ft

PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml

Szemkörnyékápoló krém PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml
PYUNKANG YUL

A PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream egy kiváló szemkörnyékápoló krém, amely forradalmian ápolja a szem körüli érzékeny bőrt. Küzd az öregedés jelei ellen, és biztosítja a bőr számára a szükséges hidratálást és tápanyagot. Prémium összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a maximális hatékonyságot.

Alapvető információk
Konzisztencia:krémes
Bőr típus: Minden bőrtípusra, ráncos és érett bőrre
Hatás: hidratálás, lifting, táplálkozás, sötét karikák ellen, sűrűség helyreállítása
Használat: Nappalra és éjszakára
Aktív összetevők:
hialuronsav, shea vaj, ceramidok, niacinamid

Egészséges és friss megjelenés a PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse szemkörnyékápoló krémmel

A PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream megoldja a szemkörnyéki problémákat. Peptid és adenozin tartalmának köszönhetően látható javulás következik be a bőr szerkezetében, ami csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat. A krém mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, ezzel biztosítva a friss és egészséges megjelenést. A niacinamid javítja a bőr tónusát és halványítja a szem alatti sötét karikákat. A fekete tea kivonat erős antioxidáns védelmet nyújt, amely védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

Szemkörnyékápoló krém PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml

A PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml főbb jellemzői

  • A PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Creammélyen hidratálja és táplálja a bőrt
  • Friss és egészséges megjelenést biztosít
  • Segít javítani a bőr tónusát
  • Világosítja a szem alatti sötét karikákat
  • Erős antioxidáns védelmet nyújt
  • A PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól

A PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse szemkörnyékápoló krém hatóanyagai

fekete tea kivonat - erős antioxidáns segít megvédeni a bőrt a szabad gyököktől és lassítja az öregedési folyamatot
peptidek - támogatják a kollagén és elasztin termelődését, javítják a bőr feszességét és rugalmasságát
niacinamid - javítja a bőr tónusát, világosítja és csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését
adenozin – gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik és támogatja a bőr regenerálódását

Hogyan kell használni a krémet

A legjobb eredmény érdekében használd a PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse szemkörnyékápoló krémet naponta kétszer, reggel és este. Óvatosan vigyél fel egy kis mennyiségű krémet a tiszta szemkörnyéki bőrre, és finoman ütögessd ujjbegyeiddel, amíg a krém teljesen fel nem szívódik.

Add vissza a fiatalos megjelenést a szemednek

A PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream ideális választás mindazok számára, akik hatékony szemkörnyékápolást keresnek. Ez a fényűző krém olyan összetevőket kombinál, amelyek maximális hidratálást, táplálást és öregedésgátló védelmet biztosítanak. A PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse szemkörnyékápoló krémmel a legjobb ápolást nyújtja a szemkörnyék bőrének, mellyel fiatalos és ragyogó megjelenést érhetsz el.

PYUNKANG YUL

A PYUNKANG YUL egy híres koreai márka, amely a hagyományos koreai orvoslás által ihletett bőrápolásra specializálódott. A Pyunkang Oriental Medicine Clinic, az egyik legismertebb az atópiás dermatitisz kezelésével foglalkozó klinika. A PYUNKANG YUL márka a hagyományos orvoslás tudását és tapasztalatát használja fel rendkívül hatékony és kíméletes termékek kifejlesztésére. Termékei összetételében hisz a minimalizmusban és a tisztaságban. Filozófiájuk azon az elgondoláson alapul, hogy a bőrápolásnak egyszerűnek, természetesnek és hatékonynak kell lennie. Ezért termékeik nem tartalmaznak olyan felesleges vegyszereket, parabéneket, mesterséges színezékeket vagy illatanyagokat, amelyek irritálhatják a bőrt. Ehelyett csak a legjobb minőségű természetes összetevőket használják, amelyek tiszteletben tartják a bőr természetes egyensúlyát. A PYUNKANG YUL termékek a természetes összetevők gondos kiválasztásáról ismertek, amelyek kíméletesek a bőrhöz és egyben nagyon hatékonyak. Legfontosabb összetevőik közé tartoznak a különböző gyógynövénykivonatok, gyökerek és növényi olajok, amelyek gazdagok antioxidánsokban, vitaminokban és esszenciális zsírsavakban. Termékeiket nem tesztelték állatokon, és a csomagolásuk nagy része újrahasznosítható. A márka arra törekszik, hogy minimálisra csökkentse környezeti hatását, és előmozdítsa a fenntartható gyakorlatokat a kozmetikai iparban. A PYUNKANG YUL számos díjat és elismerést nyert innovatív és kiváló minőségű termékeiért. A fogyasztók szerte a világon nagyra értékelik elkötelezettségüket a tisztaság és a hatékonyság iránt, valamint azt, hogy képesek kezelni a bőrproblémákat, a szárazságtól és az érzékenységtől a pattanásokig és az öregedésig.

Összetétel

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride Cetearyl Alcohol, Macadamia Ternifolia magolaj, Hidrogénezett polidecén, Niacinamide, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Méhviasz, Saccharomyces/Xylinum/Fekete tea fermentum, Arachidil-alkohol, Behenyl Alcohol, Arachidil-glükozid, Phenyl Trimethicone, Cetearyl Glucoside, Szorbitán-sztearát, Cellulose Gum, Sodium Hyaluronate, Hidrolizált hialuronsav, Nátrium-acetilezett hialuronát, Hydroxyethylcellulose, Broussonetia Kazinoki gyökér kivonat, Punica Granatum gyümölcskivonat, Coptis Japonica Extrat, Centella Asiatica kivonat, Adenozin, Ceramid NP, Élesztő béta-glikán, Réz tripeptid-1, Acetil-hexapeptid-8, Hydrogenated Lecithin, Carbomer, Butylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Myrtus Communis kivonat, Tropaeolum Majus kivonat, Tropmetamin, Disodium EDTA Octyldodecanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, 1, 2-Hexándiol

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Koreai kozmetikumok

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 25 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló

Használat

Használat Nőknek

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL4782
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809486681114

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05