Oldal frissítése

Puzzle a kádban - Járművek

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Puzzle a kádban - Járművek

A fürdőkádba helyezhető játékkészlet 6 képet tartalmaz, amelyek járműveket ábrázolnak, és amelyeknek mindegyike 4 részre bontható. A részek úsznak a víz felszínén, és ha már nedvesek könnyedén a csempére ragaszthatók. A gyermeki képzelet csodálatos dolog, bárki lehet mozdonyvezető, vagy egy tűzoltókocsi sofőrje. Egy ilyen szép dekoráció pedig dicséretet érdemel! Ösztönözze gyermekét játékra!

A játék fejlesztia kreativitást és a gyermek fantáziáját és szórakozást nyújt az egész családnak. A csomaghoz hozzátartozik egy tároló műanyag ház.
A csomag tartalma:
6 kép (24 rész)
műanyag ház


Ajánlott kor:
3 éves kortól
Anyaga:
vízálló
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK - 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló cseh szabályozási normáknak. Természetesen létezik egy megfelelőségi nyilatkozat. 

Kód:  FOB080
Termékszám:  874246001332

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10