Oldal frissítése

PURE SPEED LINK

4,2 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PURE SPEED LINK

Egy hívás alapvető követelménye, hogy értsük a másik fél által elmondottakat. Az internetes telefonálás esetében a hívás minőségének egyik legmeghatározóbb eleme a mikrofon minősége. A SPEEDLINK PURE mikrofon biztosítja hangja tökéletes továbbítását. Minden zaj és torzítás pedig a múlté.

A mikrofon rugalmas nyaka segítségével gyorsan és könnyedén megtalálja a tökéletes pozíciót hangja felvételéhez. A robosztus és stabil alap minden helyzetben a megfelelő helyen tartja a készüléket. A számítógéphez történő csatlakozás egyszerűen, a 3.5 mm-es jack-en keresztül valósul meg. A kábel hozza 1.7 méter ami elég bármilyen számítógéphez való kapcsolódáshoz. Robosztussága ellenére a mikrofon könnyedén szétszerelhető és szállítható.

Paraméterek

Méret

Szélesség 104 mm
Magasság 290 mm
Mélység 116 mm

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 100 Hz
Max. frekvencia 10 000 Hz

Csatlakozás

Kábelhosszúság 1,7 m

Tömeg

Tömeg 197 g
Kód:  MI306bz5b
Termékszám:  SL-8702-BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20