Oldal frissítése

Pure Pop Mini Grey

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pure Pop Mini Grey

A(z) Pure Pop Mini Grey egy könnyen hordozható, vezeték nélküli, kitűnő minőségű rádió, amelyen zavartalanul hallgathatod a kedvenc rádióállomásaidat. Ez a rádió egyesíti a hálózati és az elemes tápellátást, amelynek köszönhetően gyakorlatilag bárhová elhelyezheted vagy klasszikusan a fali aljzatba is bedughatod. Ezenkívül 3,2 W-os zenei teljesítményt kínál. A tunereivel fogadni tudja a(z) FM (VKV) és DAB+ rádióadásokat. A(z) Pure Audio rádió összesen 10 darab előre beállított rádiócsatornát tud tárolni. A tiszta jelvételt a(z) teleszkópos antenna és automatikus hangolás is segíti. Ez a modell mechanikus gombokkal vezérelhető. A könnyebb használat érdekében egy átlátható kijelző is része a felszereltségnek. A rádióműsorok vételén kívül a fejlett ébresztési funkciót is igazán hasznosnak találod majd. Az idő megjelenítését egyaránt méltányolni fogod. Az automatikus kikapcsolási funkció gondoskodik arról, hogy a készülék kikapcsoljon, amikor például elalszol.

A(z) Pure Pop Mini Grey rádió legfőbb tulajdonságai

  • Tuner típusa: FM (VKV) és DAB+
  • Kihúzható antenna a jobb vétel érdekében
  • Automatikus hangolás
  • A(z) rádió összesen 10 előre beállított rádióadót képes tárolni
  • Ez a rádió egyesíti az elemes és a hálózati áramellátást
  • Könnyedén hordozható
  • A(z) Pure Pop Mini Grey 3,2 W-os teljesítményt kínál
  • További funkciók: ébresztőóra, automatikus kikapcsolás, óra és kijelző
  • A fej-/fülhallgató csatlakozó sem hiányzik

A(z) Pure Pop Mini Grey rádió felszereltsége

A 3,5 mm-es csatlakozó lehetővé teszi a fülhallgatón keresztüli zenehallgatást. A(z) Pure Audio által készített rádió mérete (Szé×Ma×Mé) 99 × 143 × 102 cm és tömege 0,45 kilogramm.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 3,2 W
Előre beállítható csatornák száma 10 ×

Tápellátás

Elem típusa Beépített

Méret & súly

Szélesség 99 mm
Magasság 143 mm
Mélység 102 mm
Tömeg 0,45 kg
Kód:  PURA005g
Termékszám:  50000016

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05