Oldal frissítése

Pure Elan E3 Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pure Elan E3 Black

A(z) Pure Elan E3 Black egy könnyen hordozható, vezeték nélküli, kiváló minőségű és megbízható rádió, amelyen gond nélkül hallgathatod a kedvenc rádióállomásaidat. Ez a rádió egyesíti a hálózati és az elemes áramellátást, amelynek hála gyakorlatilag bárhová teheted vagy a fali konnektorba is bedughatod. Emellett 2 W-os zenei teljesítményt kínál. A beépített tunerekkel fogadni tudja a(z) FM (VKV), DAB+ és RDS csatornákat. Az RDS funkció azt jelenti, hogy információt képes megjeleníteni az éppen lejátszott tartalomról. A(z) Pure Audio rádió maximálisan 40 darab előre beállított rádióállomást tud tárolni. A tiszta vételt a(z) teleszkópos antenna és automatikus hangolás is segíti. Ez a modell fizikai gombok segítségével vezérelhető. Az egyszerűbb kezelés érdekében egy jól áttekinthető kijelző is része a felszereltségnek. A rádióműsorok vételén kívül a népszerű ébresztési funkciót is igencsak hasznosnak találod majd. Az idő megjelenítését ugyancsak méltányolni fogod. Az automatikus kikapcsolás biztosítja azt, hogy a készülék kikapcsoljon, amikor elalszol.

A(z) Pure Elan E3 Black rádió legfontosabb jellemzői

  • A tuner típusa: FM (VKV), DAB+ és RDS
  • A(z) Pure Audio rádió információt képes megjeleníteni az éppen lejátszott tartalomról
  • Teleszkópos antenna a jobb jelvétel érdekében
  • Automatikusan behangolja a rádióállomásokat
  • A(z) rádió maximálisan 40 előre beállított rádióadót képes tárolni
  • Ez a rádió egyesíti az elemes és a hálózati áramellátást
  • Könnyedén hordozható
  • A(z) Pure Elan E3 Black 2 W-os teljesítményt kínál
  • Egyéb funkciók: ébresztőóra, automatikus kikapcsolás, óra és kijelző
  • Fülhallgató csatlakozó

A(z) Pure Elan E3 Black rádió felszereltsége

A 3,5 mm-es konnektor lehetővé teszi a fej-/fülhallgatón keresztüli zenehallgatást. A(z) Pure Elan E3 Black rádió esetében nem kell csak a jelre támaszkodnod. A 3,5 mm-es AUX bemenetnek hála mobiltelefont, tabletet vagy MP3 lejátszót is csatlakoztathatsz. A(z) Pure Audio által tervezett rádió mérete 200 × 115 × 53 cm és tömege 0,42 kg.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 2 W
Előre beállítható csatornák száma 40 ×

Tápellátás

Elem típusa Ceruza (AA)
Elemek száma 4

Méret & súly

Szélesség 200 mm
Magasság 115 mm
Mélység 53 mm
Tömeg 0,42 kg
Kód:  PURA005a
Termékszám:  50000021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05