Oldal frissítése

PUNEX PXG3022

3,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PUNEX PXG3022

Szeretsz grillezés, de nem rendelkeznek a szükséges helyet, vagy korlátozza, hogy a zord időjárás? Kihasználja az otthoni barbecue grill kontakt Punex. Amikor szeretné megkóstolni grillezett finomságokat, meg fogja találni ezt a többfunkciós asztali grill kéznél. Ezen túlmenően, ez a lehetőség grillezésre, egészséges! 

legfontosabb jellemzői

  • sokoldalúság
  • cserélhető lemezek
  • 2 beállítható hőmérséklet
  • Könnyű tisztítás és karbantartás
  • Hőszigetelt fogantyú
  • A tapadásmentes felület

felszerelés

A grill van szerelve 2 állítható termosztáttal. Minden sütés terület így állítja be, a grillezés bizonnyal értékelni a különböző nyersanyagokat.Tisztítás és karbantartás nagyon egyszerű, a jobb kezelhetőség érdekében a lemezek könnyen eltávolítható technológia egyszerű kattintással. Stabiní gumírozott láb megakadályozza a nem kívánt változó grill az asztalra. 

sokoldalúság

Tento gril má hlavní výhodu v jeho mnohostranném využití.Lehet rajta, mint grillezés is fésűkagyló felmelegedjen stb Köszönhetően a teljes nyitás lehajtható fedél, akkor, amikor az ételek elkészítése a teljes felületen a grill. Nonstick bevonat biztosítja, hogy az étel nélkül a zsír csatlakozik a lemezeket. 

Kód:  DOMGR005
Termékszám:  PXG3022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10