Oldal frissítése

Puma Ignite Dual női, Magenta Purple, 41

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Puma Ignite Dual női, Magenta Purple, 41

Tökéletes futócipőt szeretne? A Puma Ignite Dual női futócipőt úgy alakították ki, hogy tökéletesen támogassa Önt kedvenc sportjában mind szabadidős, mind professzionális szinten. A futócipő tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a cipő optimális rugalmasságának és megfelelő párnázottságának kialakítására, melyek nagyszerű szolgálatot nyújtanak közepes és hosszú távokon. A Puma futócipője maximális kényelmet és nagyobb teljesítményt biztosít. A cipő erőssége a felső részen elhelyezett két színű, prémium kategóriás, rugalmas habban rejlik, amely minden egyes lépésben kényelmes talajra érkezést és megfelelő szellőzést biztosít. A cipőt a különleges grafikai elemek alkotta fiatalos design teszi abszolút tökéletessé.

Legfontosabb jellemzők

  • Futócipő
  • Rugalmasság
  • Profilozott talp
  • Légáteresztés
  • Tompítja a becsapódást talajra érkezéskor
  • Kopásálló talp
  • Csuklós rovátkák az energiahatékonyság növelésére

A felhasznált anyag

Az IGNITE hab a cipő középső részét tölti ki, és egészen a sarokig kiterjed. Nem hiányzik azonban a cipő elülső részéből sem, ahol annak ellenére, hogy nem látható, maximális kényelmet és energiahatékonyságot biztosítson viselőjének. A kitüremkedő rovátkák megfelelő kompressziót biztosítanak mozgás közben. A futás közbeni kényelemhez jelentős mértékben hozzájárul a cipő zoknival érintkező felső részének egyedi kialakítása. A futócipő külső részét úgy alakították ki, hogy az maximálisan támogassa minden futó egyedi mozgását, elősegítse a sarokról a spiccre történő súlyáthelyezést, valamint maximális rugalmasságot biztosítson. Az újdonságnak számító szénalapú gumis sarokrész gondoskodik az elrugaszkodás extra erősségéről. A futócipő külső rétege nagyszerű légáteresztő képességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő jobb áramlását, valamint a szellőzésnek köszönhetően a cipő gyorsabban vezeti el az izzadságot. A cipő talpa tökéletesen tapad a terep felszínéhez, emellett kopásálló, így hosszú évekig fogja Önt szolgálni.

A Puma márka

Gyorsaság és versengés - a Dassler fivérek 1924-ben alapított cége Gebrüder Dassler Schuhfabrik néven működött. A két testvér közötti konfliktusok miatt a vállalat irányítása 1948-ban az idősebb testvér, Rudolf kezébe került, aki először Ruda, később pedig Puma név alatt jegyeztette be cégét. A gyártócég elsősorban futball- és futócipők gyártására specializálódott, a márka arcai közé olyan legendás sportolók tartoznak, mint Pelé Eusébio, Maradano vagy a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt.

 

 
Kód:  SPTms1206
Termékszám:  4056206385874
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15