Oldal frissítése

Puma Csehország Kezdőlap B2B Shirt chili paprika 152

Kiegészítők a termékhez

Puma Csehország Kezdőlap B2B Shirt chili paprika 152

Football Festival 2016 gyorsan közeledik. Európai labdarúgó-bajnokságok 2016-ban kerül sor Franciaországban. Rajta lesz a cseh válogatott és egy csomó rajongó. Ebből az alkalomból a cég gyártott PUMA Fan Shirt gyermekek számára tervezték, így annak érdekében, hogy felvidítsa az egész családnak.
És ha megy a helyszín az EURO 2016 személyesen vagy felvidítani otthon nézi a televíziót, ne felejtsük el, hogy felkészítse a csodálatos póló, és a gyerekek, hogy minden világos, hogy kit támogatunk. Modern design pólók festett cseh nemzeti színekben, beleértve egy oroszlán embléma és PUMA logóval. Anyag ingek DryCell tökéletesen elvezeti a nedvességet és szárazon tartja a testet és meleg. 

legfontosabb jellemzői

  • mérete 152
  • Ideértve a nemzeti jelképek
  • Anyaga: 100% poliészter (DryCell)
  • Úgy tervezték, hogy a gyerekek
  • Változat, rövid ujjú
Kód:  SPT6592
Termékszám:  4056205482680
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15