Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Uncharted: A Nathan Drake Collection GB PS4

-39%
Szállításra kész > 10 db
10 590 Ft
6 490 Ft
5 110 Ft áfa nélkül

Bizonyára sok Nathan Drake fan várja már az egyedi HD remake megjelenésének napját. Ez a remake 1080p és 60 fps minőséget garantál, ami lehetővé teszi a még eddiginél is vonzóbb akció kalandokat, és simább játékmenetet ígér, mint eddig bármikor. Ebben a kiadásban három játék átdolgozását találja meg: Drake Fortune, Uncharted 2: Among Thieves és Uncharted 3.

Legfontosabb jellemzői

  • 60 fps minőségű HD remake
  • A kiadás mindhárom játékot tartalmazza
  • Kifinomult grafika
  • Mesteri harci jelenetek
  • Számos lehetőség a küldetések teljesítésére

 

Találja meg az elveszett kincset

Mindhárom kaland nehézségek elé állítja Nathant, a  kincsvadászt, akinek különböző akadályok és buktatók leküzdésével kell eljutnia a mesés kincsek és titokzatos tárgyak rejtekhelyéig. A három játék során olyan helyekre juthat el,  mint például a titokzatos sziget, a Shambhala völgy vagy Atlantisz. Első kézből tapasztalhatja meg az időjárás hátulütőit, a mély dzsungel meghódításának nehézségeit, vagy a régi városok háztetőin való menekülés élményét. Az ellenségei biztosan nem sajnálják majd a golyókat annak érdekében, hogy minél hamarabb eltalálják és megsebesítsék, úgyhogy számíthat arra, hogy hatalmas veszélyben lesz majd az élete.

A játékélmény sokkal intenzívebb a kifinomultabb részletességgel ábrázolt textúráknak, karaktereknek és a jobb megvilágításnak köszönhetően. Az is hozzájárul a játék tökéletességéhez, hogy lehetősége van 1 v 1-be, közelharcban megméretni magát ellenségeivel. Ezen túl nagyobb számú ellenséggel is megmérkőzhet az áhított kincs meglelésének érdekében.

 
4,9
87 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Sorozat

Játék és filmsorozat Uncharted

Platform / Licenc

Típus Játék
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció

Felbontás

4K-s játék támogatás Dinamikus 4K

PEGI Értékelés

Korhatár 16 év
A játék tartalmának leírása Káromokdás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Deluxe
Kód:  MSX183
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  PS719711414