Oldal frissítése

Killzone: Shadow Fall - PS4

4,3 54 értékelés

Killzone: Shadow Fall - PS4

A Guerrilla Developers tapasztalt fejlesztői úgy döntöttek, hogy teljesen új alapra helyezik játékaikat, nem csak a vizuális tulajdonságok szintjén, hanem a játéktérben is. Úgy gondolták, ez a játék minden lelkes gamer életében mérföldkővé válik. A hihetetlen vizuális látványosságok tönkreteszik a versenytársakat. Csak PlayStation 4-en kapható. 

 

Küzdj, ahogy csak tudsz

A Vekta-i hipermodern várost felváltja a koszos és sötét Helghast világa. Itt a helghasti menekültek és emberek egymás mellett élnek. A főszereplő, Lucas Kellan személyében neked kell szembeszállnod Echo katona karakterével. Nagy a vérfürdő veszélye. A megfelelően fűszerezett háttértörténet azonnal felkelti majd a Te figyelmed is!
 

Végre kiléphetsz a folyosókról, és ingyenes űrküldetésekre indulhatsz. A megszokott fegyverek mellett lesz egy kis drónod, aki mindenhová követ. Sokszor megmenti majd a bőrödet, meg tudja hekkelni a terminálokat, kinyitni az amúgy zárt ajtókat - hűséges partnered lesz a harcban. A környezetet szemügyre véve a játékosok egész ellenség-csoportosulásokat, illetve egyedülálló személyeket is meg tudnak semmisíteni. Mindent összevetve, ezt a játékok ki kell próbálni.
 

Műszaki adatok:
Cél: PlayStation 4
Műfaj: Akció
PEGI (Egységes Európai Játékinformációs Rendszer) Értékelés: 18

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX054
Termékszám:  PS719440574
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05