Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

DriveClub - PS4

4,4 55 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DriveClub - PS4

Eredeti, az új PlayStation 4 konzol debütálára időzített játék ugyan egy kicsit megkésett, de a szerzők nagyon jól tudták, hogy miért tartották vissza ezt a játékot. Ahogy a címe is sugallja, soha nem tapasztalt multiplayer versenyeken vehetsz részt. A fő előnye, hogy a teljes a szociális interakció, a dinamikus játéktartalom és számos klub verseng a legjobb helyezésért a rangsorban.

 

Minden versenyző álma

 

A játékot fejlesztő Evolution stúdió tapasztalt fejlesztőinek célja, hogy felruházzák az autóversenyzés rajongóit egy csomó mókával. A játékmodell egy sor tulajdonságot örökölt a többi szimulátorból, de hála a különböző támogatási rendszereknek jól szórakozhat vele a kezdő pilóta is. Mindenképp javasolt, és igazából elkerülhetetlen, hogy a teljes élmény érdekében be kell fektetni egy szép kormánykerékbe. Az autó irányítása nagy sebességnél csak ebben az esetben tudja visszaadni a valós érzést.
A játék grafikus része kimondottan szemet gyönyörködtető. Részletesen kidolgozott sportautókkal versenyezhetsz, különleges élményt nyújt az egyes versenypályák élő környezete és még egy váratlan időjárás változás is meglephet a a folyamatban lévő versenyen.
Előre örülhetsz annak, hogy körülbelül öt tucat autó van a különböző kategóriákban. Ezek mindegyike részletesen ki van dolgozva, élethű műszerfallal rendelkezik. A tökéletes hangzás is teljesen természetes. Az egyes pályák kísérőzenéje más és más, és fokozatosan ismered meg az egész világot. Néhány pálya  klasszikus kör alakú, mások az egyik helyről a másikra vezetnek, és számos letérőt és rövidítést kínálnak.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX053
Termékszám:  PS719413172
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20