Oldal frissítése

PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids

Szereted az akciódús kalandokat a LEGO játék világából? Egy ilyen játékot szeretnénk bemutatni, amellyel bárhol játszhatsz, mivel ez a népszerű PS Vita változata. Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a Ninjago: Nindroids-t élvezni fogod ezen a platformon.
A New Ninjago városa felett átakarja venni az uralmat a gonosz Overlord és Nindroid serege. A környéken azonban véletlenül vándorol a te ügyes karaktered, és büszkén vállalja a Spinjitsu harcművészet mesterének szerepét. A több mint 30 szinten beleveted magad a harcba, amelyben az ellenfél fölényben lesz. Szerencsére nem vagy a hadsereggel szemben teljesen esélytelen. Átveszed a számítógép felett az irányítást, pontos ütéseket tudsz adni, ügyesen tudod használni a speciális kést és a hatalmas mohát is irányítani fogod. A játék nagyon szórakoztató és szinte csalogat, hogy kipróbáld.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PS Vita - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PS Vita
Kód:  MZ062
Termékszám:  5051892173001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15