Oldal frissítése

PRORASO Cypress and Vetyver 200 ml

4,8 25 értékelés
3 990 Ft

PRORASO Cypress and Vetyver 200 ml

A PRORASO Beard sampon Cypress és Vetyver tökéletesen ápolja a férfi bőrt és szakállt. Finoman és hatékonyan mossa meg, és eltávolítja a szennyeződéseket. Eltávolítja a szakáll és a bőr kellemetlen szagait . A szakáll lágyítja, hidratálja és biztosítja számukra a szükséges táplálkozást. Puha, lágy és kellemes illatú, a ciprus és az ázsiai fűfélék szelíd illatával. Ezenkívül megnyugtatja a irritált bőrt a szakáll alatt. A sampont az egész arc mosására is használhatja. A termék nem tartalmaz szilikonokat és parabéneket, bőrgyógyászatilag tesztelték. Ez egy praktikus műanyag palackban van, szivattyúval. Nagyszerű segítő a luxus szakáll és bajusz kezelésében.

A PRORASO Cypress és Vetyver szakáll sampon fő jellemzői a ciprus és az ázsiai vetyver fű aromájával

  • Férfi sampon PRORASO Cypress and Vetyver finoman és hatékonyan tisztítja a szakállát
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat a szakálltól és a bőrtől
  • Gondoskodik a hidratációról és a táplálkozásról
  • Ez a szakáll férfias, fás, ciprusos és friss borsos illatát adja
  • A termék praktikus műanyag palackban van, szivattyúval

Használat:
Öblítse le szakállát meleg vízzel, és vigyen fel egy kis mennyiségű sampont. Könnyű, körkörös mozdulatokkal mossuk le, majd alaposan öblítsük le. Használjon hetente legalább kétszer.

Sampon összetétele:
Aqua (víz / eau), ammónium-lauril-szulfát, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, glicerin, PEG-7 gliceril-ko-koát, Cocamidopropyl-betain, illatanyag, PEG-90-gliceril-izotearát, Laureth-2, nátrium-benzoát, szalicilsav, poli , Benzil-alkohol, benzoesav, karamell, dinátrium-EDTA, limonén, linalool, nátrium-klorid.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSMU0396
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395007523

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20