Oldal frissítése

Epson projektor

Epson projektor

Epson projektorok

Európában sokan nem ismerik az Epson történetét. Ha azonban meghalljuk a cég teljes nevét - Seiko Epson Corporation - akkor eszünkbe juthatnak a Seiko órák. A sportrajongók úgy is ismerhetik a Seikót, mint a naganói és tokiói olimpiai játékok időmérőjének szponzorát. Kár lenne kihagyni azt a fejezetet, amelyet az Epson ír a projektorok, megjelenítők és vetítővásznak történetében.

Epson házimozi ptrojektor

Az Epson házimozi projektor mozihangulatot biztosít

Moziba élményekért járunk. Történetek, feszültségek, érzelmek - ez mind találkozik a mozivásznon. Ugyanezeket az élményeket azonban otthon is megtapasztalhatjuk, ahol a kényelem és az idő rugalmassága hozzáadódik hozzájuk. Az Epson projektorokkal akkor vetítheted a filmet, amikor csak eszedbe jut - hosszú téli estéken, vagy akár napközben, amikor nincs hova sietned. Az Epson projektorok nappalidat mozivá alakítják. A vendégeket és a programot azonban te választod hozzá!

Az Epson projektor képalkotó technológiája elvarázsol

Egyes különbségeket csak szakemberek vesznek észre ismer, másokat bárki érzékel, már első pillantásra. Ez utóbbi kategóriába tartoznak az Epson projektorok kép-tulajdonságai, például a színtelítettség, a kontraszt vagy a részletesség. Lehet, hogy nem tudod pontosan, melyik tényező befolyásolja a legjobban az Epson projektor képminőségét. A 4K felbontás? Vagy a HDR technológia? Vagy az R Super Resolution felbontás? Mindenesetre a szemed azonnal észreveszi a különbséget.

Epson projector
Vezeték nélküli Epson projektor

Vezeték nélküli Epson projektor - kevesebb kábel, nagyobb kényelem

A film előtt senki sem szeret kábeleket csatlakoztatni. Ugyanakkor általában a legjobb filmeket a telefonunkon hordozzuk - akár magunk is forgatjuk őket. Ezért egyes Epson LCD projektorok támogatják a Mobile High-Definition Link (MHL) és a WirelessHD lejátszást, amely lehetővé teszi videók, játékok, képek és prezentációk Wi-Fi-n keresztüli továbbítását 4K felbontásban. Az Epson projektorok érdekes jellemzője a kép a képben megjelenítés, ha egyszerre két bemenetet akarsz nézni.

Paraméterek módosítása
68 termék
Epson EH-LS650B - Projektor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Epson EH-LS650B
1 091 090 Ft
Felbontott raktáron
Projektor
Epson EH-LS650W - Projektor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Epson EH-LS650W
1 091 090 Ft
Felbontott raktáron
Projektor

Epson projektor

Hiába az Epson projektor minőségi megjelenítése, a felhasználói élvezethez szükség van bizonyos fontos kiegészítőkhöz, mint a tartók, kivetítő vásznak vagy a hordtáskák.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05