Oldal frissítése

BenQ projektor

BenQ projector

BenQ projektor modellek

A BenQ Corporation egy tajvani vállalat, amely szórakoztató elektronikai, számítástechnikai és kommunikációs technológiákat forgalmaz. Ma már globális vállalat, amelynek világszerte vannak irodái. A BenQ termékei összesen nyolc gyártókategóriát foglalnak magukban, amelyek vizuális megjelenítésre, hálózati technológiákra és a mobilkommunikációra fókuszálnak. A BenQ különösen ismert csúcsminőségű otthoni, irodai, iskolai és akár hordozható projektorairól, amelyek hasznos segítőtársak üzleti utakon. A BenQ projektorok tökéletesen éles és tiszta képet nyújtanak bármilyen fényviszonyok között. Ma a vállalatnak több millió elégedett ügyfele van szerte a világon.

BenQ projector

BenQ MS536 - Kivételes élesség és valósághű színek

Az MS536 elképesztő képi teljesítményt nyújt. Ez a BenQ projektor 800×600-as natív felbontást támogat, ami a 4000 ANSI lumen fényerő és a fokozott kontraszt mellett mindig éles és tiszta képet biztosít. Ráadásul a LampSave üzemmóddal a BenQ projektor lámpa élettartama akár a 7 000 órát is elérheti. A BenQ projektor SmartEco technológiával és Eco Blank üzemmóddal rendelkezik az energiatakarékosság érdekében. A projektorral akár Blu-ray 3D minőségben is vetíthetsz.

BenQ TH585 projektor - Erőteljes kivetítő, természetes színmegjelenítéssel

A BenQ TH585 DLP projektor hibátlan képminőséget kínál, amelyet hosszú évekig élvezhetsz. A TH858 BenQ projektor számos technológiával büszkélkedhet, mint például a Digital Light Processing technológia a Texas Instruments cégtől, a szabadalmaztatott Brilliant ColorTM technológia, vagy a szűrőmentes, szinte teljesen zárt kialakítás, így kivételes képminőséget, nagy élességet, kiváló tisztaságot és élénk, élethű színeket biztosít. Ezenkívül az energiatakarékos LampSave üzemmóddal a BenQ projektor dinamikusan állítja be a lámpa teljesítményét a megjelenített tartalom világosságának megfelelően, így jelentősen, akár 50%-kal meghosszabbítja a BenQ projektor lámpa élettartamát.

BenQ projector TH530
BenQ projector

BenQ projektor MW826STH

Az MW826STH BenQ projektor segítségével a vetítés mindig tökéletesen látható és ragyogóan színes lesz még egy el nem sötétített helyiségben is, ráadásul anélkül, hogy megterhelné a költségvetésedet. Az MW826STH BenQ projektor teljesítménye és szemet gyönyörködtető képminősége különösen alkalmassá teszi kis és közepes méretű tantermekben, előadótermekben, konferenciatermekben, vagy akár irodában való használatra. A DLP technológiának köszönhetően a BenQ projektor kiválóan jeleníti meg a betűtípusokat és a grafikák legapróbb részleteit, ugyanakkor működése rendkívül gazdaságos.

Paraméterek módosítása
58 termék
BenQ SH753P - Projektor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
BenQ SH753P
541 900 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Projektor

BenQ projektor

A vetítők piacán a BenQ az összes lényeges felhasználói területen képviselteti magát. Az irodai felhasználáson túl, a házimozi világába is ad minőségi kivetítőket és az oly modern, telefonos projektorok kínálata is folyamatosan bővül.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05