Oldal frissítése

Project Temporality - PC

3 600 Ft

Project Temporality - PC

tpc

A Project Temporality egy akciójáték, amelyben külső nézőpontból oldasz meg bonyolult rejtvényeket. Minden az idő manipulálásának koncepciójára épül. Folyamatosan mozoghatod előre-hátra. Mint a videó- vagy DVD-lejátszón. Az idővonalak eredeti szerkezetének köszönhetően nincs szükséged asszisztensre, mert teljesen független tudsz lenni. Függetlenséged mértékét az idő befolyásolásának lehetősége határozza meg. Hozz létre új idővonalat bárhol és bármikor. Semmi sem korlátoz.

Fő jellemzők

  • Single-player együttműködési játék az időklónoknak köszönhető párhuzamos idővonalakkal
  • Több időtengely, amelyeknek köszönhetően folyamatosan használhatod a létrehozott klónok segítségét
  • Tárgyak az időmezőkben, amelyeket nem befolyásolják az idővel történő manipulációid - ugyanis olyan mezőben találhatók, amely minden idővonalat megszüntet, kivéve az eredetieket

Játssz az összes dimenzióban - még a negyedikben is!

A negyedik dimenzió, azaz az idő, ugyanúgy elérhető, mint három másik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármikor visszatérhetsz az időben és az ideális időpontban megfordíthatod az események menetét. Ennek eredményeképpen egy ún. időparadoxon jön létre, amely  az idővonalak az időmezők egyesítésén alapul. Így könnyedén létrehozhat paradox rejtvényeket, amikor egyetlen idővonal számos különböző cselekményt eredményezhet attól függően, hogy éppen melyik időszakban tartózkodsz. A paradoxon hatása abban nyugszik, hogy az időmező minden egyes objektuma éppen eggyel növeli meg annak méreteit.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Logikai

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon X2
Processzor frekvencia 2 GHz (2 GHz)
Direct X változat DirectX 10
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 0,6 GB

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat DualCore
Kód:  MVE000591
Termékszám:  68640

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05