Oldal frissítése

Project Cars - Xbox One

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Project Cars - Xbox One

Az új Project Cars versenyjáték arra törekszik, hogy megtörje az Xbox Forza Motorsport és a PlayStation DriveClub hegemóniáját, mivel minden igazi versenyző hatodik érzékét célozza meg. A még sosem látott mértékben realisztikus szimuláció ugyanis mindenki számára biztosítja a kiemelkedés lehetőségét. A PC játékosok is élvezhetik a versenyt, mivel számukra is készen áll a teljes, pompás grafikájú, gondosan kidolgozott verzió.

Szimulátor - az utolsó apró részletig

A játékot hosszú időn át egy olyan igényes közösség éber felügyelete mellett fejlesztették ki, amely ráadásul anyagilag is hozzájárult a fejlődéséhez. A zártkörű béta verzióban a legkisebb részletekig mindent összehangoltak, így kimondottan ambiciózus játék lett belőle. A siker egyik kulcsa, hogy gyakorlatilag minden típusú versenyautó megtalálható benne. A klasszikus autók mellett szerepelnek itt a gokartok, a szupersportautók, a Le Mans-i prototípusok, a GT-k és természetesen a Formula kategóriák autói is.


Az vezérlés szintje teljes mértékben testre szabható, és a realisztikus megjelenítés mértékét fokozatosan hozzáigazíthatod a készségeidhez. Minőségi kormány nélkül is a játszhatsz vele, akár a legmagasabb szinten. Természetesen fontos szerepe van a játékban található számos versenypályának, még  akár a brnói Masaryk pályát is kipróbálhatod.

Klasszikus játékmód készlet

A Project CARS több játékmódot kínál, amelyekkel még inkább átélheted a versenyek valóságát. Négy játékmód közül választhatsz - egyéni, karrier, online és közösségi. Ráadásul olyan újdonságot nyújt, amelyet kevés játék ad meg: Oculus Rift használatával megtapasztalhatod a 3D valóság élményt.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Szimulátor, Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MXO173
Termékszám:  3391891980913

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15