Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech billentyűzetek

Logitech billentyűzet

Logitech billentyűzet: Minden részlet pontos kivitelezése

A svájci Logitech vállalat több mint 30 éve gyárt számítógépes kiegészítőket. Azonban továbbra is folytatja az innovációt, és minden egyes új modellel új szintre emeli termékeit. Ennek eredményeképpen a Logitech billentyűzetek a technológiailag legfejlettebb és legvonzóbb kialakítású billentyűzetek közé tartoznak a piacon. Ezt számos nemzetközi díj is megerősíti. Röviden, a Logitech billentyűzetek nagyszerű teljesítményt nyújtanak munkához és játékhoz egyaránt.

Logitech vezeték nélküli billentyűzet

Logitech vezeték nélküli billentyűzet

A Logitech vezeték nélküli billentyűzetek megszabadítanak a nehézkes kábeltől, és az Unifying USB nano vevőegységgel vagy Bluetooth technológiával egyszerű csatlakozást biztosítanak a számítógéphez. Ergonómikusan kialakított formájuknak köszönhetően a gépelés sokkal kényelmesebbé válik. A billentyűk világos háttérvilágítása megkönnyíti a sötétben vagy éjszaka történő munkavégzést. A Logitech vezeték nélküli billentyűzetek hosszú élettartamú akkumulátorokkal is rendelkeznek, amelyek akár három évig is kitarthatnak.

Logitech irodai billentyűzet

A Logitech irodai billentyűzetek világszerte otthonok millióiban nyújtanak megbízható szolgáltatást. Az igénytelen felhasználók különösen értékelni fogják a hosszú élettartamot, az egyszerű kezelhetőséget és az alacsony árat. Egy elég hosszú USB-kábel csatlakoztatható a számítógéphez, és nem kell aggódnod semmitől. A Logitech vezetékes billentyűzetek első osztályú ergonómiai jellemzőkkel és kiváló stabilitással rendelkeznek még évekig tartó használat után is, és nem igényelnek rendszeres töltést.

Logitech irodai billentyűzet
Logitech gamer billentyűzet

Logitech gamer billentyűzet

A rendkívül tartós anyagokból készült Logitech játékbillentyűzetek minden igazi játékosnak megadnak mindent, amire játék közben vágyik. Úgy tervezték őket, hogy a kezed még órákig tartó billentyűnyomkodás után sem fog fájni. A Logitech billentyűzetek a gyors tempójú játékmenethez anti-ghosting funkciót kínálnak, amely azonnali billentyűreakciót biztosít, függetlenül attól, hogy egyszerre hány billentyűt nyomsz le. A billentyűk testreszabhatósága és a háttérvilágítás szabályozhatósága adott a Logitech játékbillentyűzet esetében.

Logitech mechanikus billentyűzetek

Ha hosszú szövegeket gépelsz a számítógépeden, vagy lelkes számítógépes játékos vagy, egy Logitech mechanikus billentyűzetnek mindenképpen a felszerelésed részét kell képeznie. Lényege a mechanikus kapcsolók nagy teljesítményében és hosszú élettartamában rejlik. A Logitech Romer-G mechanikus kapcsolók szintén tökéletes reakcióval örvendeztetnek meg, amelyre a játékcsaták során nagy szükség van. Te és a nagyszerű éleslátásod a Logitech mechanikus billentyűzet erejével kombinálva egyszerűen verhetetlenné tesz.

Logitech mechanikus billentyűzetek
Logitech programozható billentyűzet

Logitech programozható billentyűzet

A Logitech programozható billentyűzetek általában számos programozható billentyűvel rendelkeznek, amelyekkel könnyen testre szabható a PC-s játékélmény. A Logitech Gaming Software segítségével egyéni makrókat rendelhetsz a programozható billentyűkhöz, vagy beállíthatsz bizonyos billentyűfunkciókat bizonyos alkalmazásokhoz. A Logitech programozható G-billentyűi mindig okosan egymás mellett vannak elhelyezve, így mindig teljes mértékben a rendelkezésedre állnak.

Paraméterek módosítása
135 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15