Oldal frissítése

ProfiCare PC-PW 3006

14 390 Ft

ProfiCare PC-PW 3006

A rozsdamentes acélból készült ProfiCare PC-PW 3006 diagnosztikai személymérleg számos remek funkcióval rendelkezik. Elemzi a testsúlyt, a testzsírszázalékot, a víztartalmat, az izomtömeget vagy akár a csontokat. A ProfiCare akár egészen 10 felhasználó számára is kínál memóriát, és 5-180 kg közötti súlyt mér 100 g pontossággal. Érintésérzékelővel, valamint automatikus kikapcsolási funkcióval van felszerelve az akkumulátor kímélése érdekében.

A ProfiCare PC-PW 3006 személymérleg legfontosabb jellemzői

  • 7 analitikus funkció
  • A ProfiCare PC-PW 3006 akár 10 felhasználó számára is rendelkezik memóriával
  • Érintésérzékelő
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Terhelhetőség 180 kg-ig
  • A ProfiCare PC-PW 3006 személymérleg rozsdamentes acélból készült

ProfiCare PC-PW 3006 személymérleg 7 az 1-ben funkciókat kínál

A ProfiCare PC-PW 3006 személymérleg LCD-kijelzővel rendelkezik, amely akár 10 felhasználó adatait is kényelmesen megjelenítheti. A mérleg olyan funkciókkal rendelkezik, mint a súlyelemzés, testzsírszázalék, víztartalom, izomtömeg vagy csonttartalom kiértékelése. Ezenkívül a mérleg kijelzi a napi kalóriafogyasztást (BMR) és a testtömegindexet, az úgynevezett BMI-t. A mérlegelés tetszőlegesen beállítható különböző mértékegységekben - kg, lb, st.

Átgondolt Proficare PC-PW 3006 személymérleg

A ProfiCare személymérleg automatikus bekapcsolási funkcióval rendelkezik, miután ráléptünk, a csúszásmentes lábak pedig biztonságossá és stabillá teszik a mérleget. A leállítási folyamat is automatizált, hogy kímélje a mérleg akkumulátorát. A ProfiCare személymérleg mérete 31 × 33 cm, és 4 × 1,5 V-os (AAA) elemmel működik.

Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 180 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Csontszövet mérése, Bazális anyagcsere sebességének mérése, Automata be- és kikapcsolás, BMI mérés, Napi kalóriafogyasztás mérése
Tulajdonságok Háttérvilágítású kijelző, Csúszásgátló lábak
Mérési pontosság 100 g

Anyag

Mérőfelület anyaga Fém

Konnektivitás

Elem típusa AAA

Szín

Szín Ezüst
Kód:  PROPC305
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PC-PW 3006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15