Oldal frissítése

ProfiCare LK 3088

61 690 Ft

ProfiCare LK 3088

A kiváló ProfiCare léghűtő a munka kellemesebbé tételére szolgál a forró napokon. Ugyanolyan kényelmet teremt, mint a klasszikus ventilátor, és a légkondicionálótól eltérően vegyszerek nélkül is boldogul. Egy 4,5 l térfogatú víztartállyal együtt gyártják. A víz elpárolgásának elvén működik, így növeli a levegő páratartalmát, ugyanakkor egy hűtőbetét segítségével le is hűti. A tartály térfogata megmutatja, meddig fog a léghűtő hűteni. A léghűtőhöz távirányító is tartozik. A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően könnyen össze lehet kapcsolni mobil alkalmazásokkal. Ezután bárhonnan könnyen irányíthatod. Állíts be például a kedvenc állataidnak még akkor is kellemes légkört, amikor nem vagy otthon.

Léghűtő ProfiCare LK 3088 ...
Léghűtő ProfiCare LK 3088 ...

A kiváló ProfiCare LK 3088 léghűtő döntő jellemzői

  • Az elsőrangú ProfiCare léghűtő kényelmet nyújt neked a forró nyári napokon
  • Egy 4,5 l térfogatú víztartály is a rendelkezésére áll
  • Párásítóként is jól fog szolgálni
  • A készülék távirányítóval is vezérelhető
  • Mobil alkalmazás segítségével is kezelhető
  • A tisztítás funkció segítségével eltávolíthatod a levegőből a nem kívánatos szennyeződéseket
  • A rendelkezésre álló teljesítmény 80 W
  • A léghűtő ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik

Engedj hűsítő levegőt az otthonodba a kitűnő ProfiCare léghűtő segítségével

A kínálatban szereplő léghűtő ventilátor műszaki adatai is felkelthetik a figyelmed. Az egészséges levegőt szolgálja a tisztítás funkció, amellyel a készülék kiszűri a port, a pollenszemcséket, a szagokat és más szennyeződéseket a levegőből. Ezzel csökken az allergének, a pollen, az atkák és vírusok száma a környezetedben, és tiszta lesz a levegő a lélegzéshez. A remek ProfiCare léghűtő 80 W-os teljesítményt ér el. Maximális hangereje 49 dB. Ez a hangerő megegyezik egy csendes lakás alapzajával. A csendes ProfiCare léghűtő kényelmes, biztonságos és egészséges alvást kínál. 3 sebesség közül lehet választani, amelyekkel módosíthatod a levegő áramlásának sebességét. Színe fehér. A nagyszerű ProfiCare léghűtő mérete 77,5 × 32,5 × 24,5 cm (magasság × szélesség × mélység).

Paraméterek

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 4,5 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 80 W
Funkciók Távirányító, Párásító, Hűtés, Wi-Fi, Légtisztítás
Sebességfokozat 3
Kijelző igen

Szín

Szín Fehér

Zajszint

Maximális zajszint 49 dB
Minimális zajszint 42 dB

Méret és tömeg

Magasság 77,5 cm
Szélesség 32,5 cm
Mélység 24,5 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  PROOC808
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LK 3088

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20