Oldal frissítése

Professzor FP 1101

3,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Professzor FP 1101

Gyakorlati élelmiszer-feldolgozó professzor FP 1101 5 az 1-ben is a top asszisztens ételkészítés közben. Ez tűnik ki a kiegészítők széles skáláját kínálja, és sok hasznos funkcióval. A csomag magában foglalja a dolgozó húsdaráló és kávéfőző tészta. A nagy bolygórendszer, ahol keveredés zajlik elliptikus pályája, és speciálisan kialakított habverő alapos keveredés biztosítására a tészta nem tapad a tartály falára.

A robot egy erős motor 800 W, kínál hat sebesség és a pulzus funkció maximális sebesség. A berendezés található gyúró rozsdamentes acél tálba egy térfogat 5,2 liter, amelyben Készítsen oldatot 2 kg és egy pohár keverő tálba a töltőnyílás egy térfogata 1,5 liter.

A fő előnyök

  • kiegészítők széles választéka és számos funkciót
  • bolygórendszer
  • 6 sebesség + impulzus funkció
  • hajtáslánc forgó többfunkciós kar
  • egyszerű kezelés és karbantartás
  • daráló, hússal dolgozó és tészta

egyedi berendezések

Nagy eredmények ételkészítés közben kapott egy fém kampó dagasztás tészta elkészítése, korbácsolás fém kampó közepes kemény tésztát vagy habverők könnyű tészta, puding és felvert tojásfehérjét.Az átvitel fel van szerelve egy forgatható kar hiányzik, vagy tapadókorong biztosítja a stabilitást, a robot. Munkavégzés a robot és a szerelési anyagok nagyon egyszerű. Eltekintve a csapás dagasztó és keverő lapátok más típushoz a gépi mosogatást.

Egyéb hasznos trükk

További előnyök közé tartozik kávédaráló, akik értékelik a kávé őrlési vagy dió. Ez egy kiváló eszköz a dolgozó hús fém test, csavaros és etetési tálba. Az eszköz fel van szerelve három csiszolótárcsák különböző lyukátmérőkkel, kiváló hentes utóbbi jellemző darab töltésére virsli vagy kebab mellékletet.

Az olasz konyha szerelmeseinek izgalomba gépet tészta hat különböző mellékleteket, és ahonnan lehet készíteni különféle friss tészta, akár spagetti, makaróni (fettucine) vagy keskeny tészta (tagliatelle). Van is egy darab cupcakes és üreges tészta azoknak, akik szeretik az édességeket.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Turmix feltét, Húsdaráló, Kávédaráló

Tulajdonságok

Teljesítmény 800 W
Sebességfokozatok 6
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Burkolat anyaga Műanyag

Méret & súly

Tömeg 10,4 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  PRORK001
Termékszám:  FP1101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05