Oldal frissítése

professzor DP08

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

professzor DP08

Az automatikus kenyérsütő professzor DP08 egy nagyon népszerű háztartási készülék sütéshez friss házi kenyér és sütemények. Biztosítja 12 programok különféle sütőipari és kenyerek, mint például teljes kiőrlésű kenyér vagy a francia kenyeret. A pékség is alkalmas előállítására gluténmentes sütés és főzés lekvár és dzsem. Működése nagyon egyszerű, csak helyezze be a hozzávalókat és sütőipari maga keverje össze a tésztát, és gyúrjuk. Hagyja emelkedni és sütni finom ropogós kenyér. A pékség két dagasztó lapát jobb keverését a tésztát. Amikor kenyérsütés lehet választani három szintű beállítások kéreg színe. 

A fő előnyök

  • 12 program
  • könnyű kezelhetőség
  • 2 horgok
  • 3 kéreg színe szint beállításait
  • LCD kijelző az előkészítés során
  • időzítő
  • fedjük be egy üveggel
  • A pan kivehető tapadásmentes bevonattal
  • Biztonságos hideg felületen

hasznos funkciók

Az előnye, pékségek rengeteg kiváló tulajdonsággal, hogy az ajánlatokat. A nagyméretű LCD kijelző tájékoztat előkészítése során a tészta, hangjelzés újra a szükséges kiegészíteni további összetevőket. Kiváló a funkció a késleltetett indítás 13 óra egy időzítőt. Eltávolítható sütés tartály van bevonva nonstick felületre.A könnyű kezelhetőség, sütőipari ellátva csúszásgátló láb is van egy átlátszó fedelet, hogy megnézze a sütés. Kényeztesse magát minden reggel illatos, friss kenyér, ropogós zsemle és felkap a top kenyérsütő.

További információk:

méretek:
31 × 27 × 41 cm

Tömeg csomagolással együtt:
8,1 kg

kapacitás:
A kenyér, 1,4 kg

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 850 W
Töltet tömege 1 400 g
Horgok száma 2 db
Kód:  PROPD001
Termékszám:  DP08

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20