Oldal frissítése

Pro Cycling Manager 2024

Előrendelési ár
13 890 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Pro Cycling Manager 2024

Pro Cycling Manager 2024

Pro Cycling Manager 2024

A Pro Cycling Manager 2024 a népszerű játéksorozat következő része, amelyben egy profi kerékpáros csapat menedzserévé válhatsz. A játékban lehetőséged lesz a csapat minden területét irányítani, beleértve a versenynaptár összeállítását, a versenyzők megvásárlását és eladását, az edzőtáborok és a versenystratégia megtervezését.

Pro Cycling Manager 2024

Mutasd meg vezetői képességeidet

A Pro Cycling Manager 2024 játékban egy kerékpáros csapat sportigazgatójának szerepét kell átvenned, és a teljes irányításért és stratégiáért felelhetsz. Az egyik legfontosabb elem a szponzorokkal való szerződéskötés, amely jelentősen befolyásolja a csapat pénzügyi forrásait és az eredmények elérésének képességét. Tárgyalási és szervezési képességeid kulcsfontosságúak lesznek a siker eléréséhez.

Pro Cycling Manager 2024

Válaszd ki a megfelelő partnereket csapatod számára

A csapatépítés szintén fontos szempont, figyelembe véve a szponzorok különböző céljait és igényeit. Minden szponzornak sajátos elvárásai lehetnek a csapat összetételével kapcsolatban, ami kihívássá teheti a célok és az ő követelményeik közötti egyensúly megteremtését. A Pro Cycling Manager 2024-ben a csapat hosszú távú sikere szempontjából a megfelelő partnerválasztás a kulcs.

Pro Cycling Manager 2024

Találd meg a közös hangot a csapat edzőjével is

A Pro Cycling Manager 2024 üzleti oldala mellett a csapat sportteljesítményére is koncentrálnod kell. A berendezésekbe való beruházás és az ismeretek stratégiai korszerűsítése elengedhetetlen a versenyelőny eléréséhez. A különböző terepviszonyokhoz és helyzetekhez való alkalmazkodási képességed döntő fontosságú lesz csapatod sikeréhez a versenypályán.

Pro Cycling Manager 2024

Irány a csúcs a kerékpározás világában

A Pro Cycling Manager 2024 versenyszezonja tele van kihívásokkal és változatos célokkal, amelyeket teljesítened kell ahhoz, hogy csapatod sikeres legyen. Tárgyalási, stratégiai és vezetői képességeid minden versenyen és minden üzleti találkozón próbára lesznek téve. Készen állsz a kihívásra, hogy kerékpáros világbajnok legyél?

Pro Cycling Manager 2024

A csapatirányítás megfelel a való világnak

Az új funkciókkal és frissített grafikával rendelkező Pro Cycling Manager 2024-gyel a profi kerékpáros menedzsment valósághű világába csöppenhetsz. Figyeld, hogyan kezelik a csapatok a taktikai döntéseket, az időjárást és a verseny dinamikáját, és próbáld meg a lehető legjobb eredményeket elérni a világ kerékpáros pelotonjában.

Ajánlott HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

Windows 10 (64 bit)

Processzor

hamarosan

Grafika

hamarosan

DirectX

hamarosan

RAM

hamarosan

HDD

hamarosan

Minimális HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

Windows 10 (64 bit)

Processzor

hamarosan

Grafika

hamarosan

DirectX

hamarosan

RAM

hamarosan

HDD

hamarosan

Valóban készen állsz erre a játékra?

Válassz gamer PC és laptop kínálatunkból!

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Doboz
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Sport, Szimulátor
Játék környezet Egyéni sportok, Csapatsportok
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Június

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Alap (letöltési kulccsal)
Kód:  WG1453
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3665962025774

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05