Oldal frissítése

PRINT IT LC-225XLY Brother, sárga

Leárazás -31 %
1 790 Ft 2 590 Ft

PRINT IT LC-225XLY Brother, sárga

A nagyszerű PRINT IT tintapatron jó minőségű szöveges dokumentumok és marketinganyagok nyomtatásához ideális. Nyomtass kiváló eredményekkel tintasugaras nyomtatókhoz készült számos papírtípusra. A patron nyomatszáma (5%-os lefedettség mellett) 16 oldal. A tintapatron hozamát az érvényes szabványok szerint mértük, és értéke körülbelül egy A4-es oldal 5%-os fedettségének felel meg. A tintapatron megfelelő választás a nagy sebességű és minőségi nyomtatáshoz. Ráadásul a természetes színeknek és a sima átmeneteknek köszönhetően a legjobb választás fotók nyomtatásához is. A csomag tartalma: egyszínű XL. Ezen PRINT IT tintapatron színe: sárga.

PRINT IT LC-225XLY Brother, sárga nyomtató patron - kulcsfontosságú jellemzők

  • A praktikus PRINT IT tintasugaras nyomtatókba való patron lehetővé teszi a szöveges dokumentumok tökéletes nyomtatását
  • Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett) 16 oldal
  • Kiszerelés: egyszínű XL
  • Ezen PRINT IT nyomtató patron színe: sárga

Paraméterek

Szín

Szín Sárga
Csomagolás Egyszínű XL

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett) 16 oldal
Kód:  PY1001p7
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PI-1223

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05