Oldal frissítése

PRINT IT HP CC532 - sárga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PRINT IT HP CC532 - sárga

Spórolj tudatosan és válassz megfelelő tonert a nyomtatódba. A PRINT IT utángyártott toner mindig a lehető legjobb nyomtatási minőséget biztosítja. A cég egyre bővülő számú ügyfelei elégedetten nyilatkoztak a patronok kifinomultságáról és a felhasznált alkatrészek minőségéről. A PRINT IT cég kiváló minőségű tintát használ, ami minőségi és hibátlan nyomtatást eredményez, mindezt kedvező áron. Felejtsd el az előítéleteidet és ne csak a dobozon szereplő cégnevet vedd figyelembe. Dönts okosan és válaszd a PRINT IT tonereket! 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló kompatibilitás és megbízható nyomtatás
  • Akár 2800 oldal kapacitás
  • Sárga
  • Megfelel az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványoknak

Kompatibilitás

HP Color LaserJet CM 2320 MFP, Color LaserJet CM 2320 CB MFP, Color LaserJet CM 2320 CB MFP, Color LaserJet CM 2320 CM MFP, Color LaserJet CM 2320 EB MFP, Color LaserJet CM 2320 EBB MFP, Color LaserJet CM 2320 EI MFP, Color LaserJet CM

Paraméterek

Szín

Szín Sárga
Csomagolás Egyszínű
Kód:  PY1051n
Termékszám:  PI-151

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20