Oldal frissítése

Princess 356160 Smart Wifi

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Princess 356160 Smart Wifi

Légtisztító Princess 356160 Smart Wifi Képernyő

A népszerű Princess légtisztító üde levegőt hoz létre főként az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a hordozható eszköz a legjobb a max. 20 m2 nagyságú szobákba. A csodás eredményességéről a légtisztító teljesítmény árulkodik – ez a berendezés akár 160 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A levegőt először megszűri a nagyobb szennyeződésektől, mint például a hajszálak, vagy az állatszőr az előszűrőnek köszönhetően. A neves Princess levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA szűrő, mely gyorsan megfogja az allergének és szennyeződések 99%-át. A nemkívánatos szagok és a konyhában keletkező pára hatékony eltávolításához a szénszűrő a legjobb választás. Méretei: 250 × 380 × 250 mm.

Princess 356160 Smart Wifi levegőtisztító főbb tulajdonságai

  • A népszerű Princess légtisztító 20 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő felfogja a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől
  • Max. zaj: 52 dB(A), minimális zajszint: 52 dB(A)
  • Légtisztító kapacitás: 160 m3/óra
  • Princess levegőtisztítójának méretei: 250 × 380 × 250 mm
Légtisztító Princess 356160 Smart Wifi Jellemzők/technológia
Légtisztító Princess 356160 Smart Wifi Lifestyle

Princess 356160 Smart Wifi légtisztító legfontosabb funkciói

A kiváló Princess légtisztító folyamatosan elemzi a klímát, amely körülveszi és ennek megfelelően mérlegeli, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a csodás légtisztító időzítő funkcióval is bír, amellyel elvárásaidnak megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen megválaszthatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A kiváló Princess légtisztítót csendes módra is át lehet állítani, ha a hálószobában használnánk a készüléket. Ezenkívül automata üzemmódra is beállítható, vagyis a készülék maga a levegő minőségének analizálása alapján választja meg a teljesítményt. A készülék vezérlése speciális mobilos alkalmazással is lehetséges. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, amely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést. Mindemellett, gyermekzárral is büszkélkedhet, ami kifejezetten hasznos, ha gyermeked szereti felfedezni a dolgokat. A nagyszerű Princess légtisztító hatalmas pozitívuma a Wi-Fi technológia támogatása. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és a modern kezelhetőséget.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 35 W
Légtisztító teljesítmény 160 m3/óra
Ajánlott szobaméret 20 m2
Maximális zajszint 52 dB(A)
Minimális zajszint 52 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Távirányító, Gyerekzár, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Mélység 25 cm
Magasság 38 cm
Kód:  PRICV985
Termékszám:  Princess 356160

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15