Oldal frissítése

Princess 237000

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Princess 237000

A Princess 237000 energiatakarékos adagolós vízforraló méretének és fekete-ezüst színének köszönhetően bármilyen belső térbe alkalmas. Ezzel a segítővel igényeid szerint készítheted el a forró vizet a teának, kávénak, levesnek vagy a bébi palackok sterilizálásához. A Princess 237000 vízforraló 45 és 100 ° C közötti vízhőmérsékletet, 100, 200 és 300 ml vízmennyiséget vagy folyamatos áramlást kínál. Továbbá nem szükséges minden egyes alkalommal feltölteni a tartályt a 2,2 literes térfogatának hála. A tartály eltávolítható, ezért nagyon könnyen feltölthető és karbantartható. Emellett a készülék beépített szűrővel rendelkezik, amely eltávolítja a klórt a vízből, és összességében javítja a vízminőséget, hogy az az ital ízét semmiképpen sem befolyásolja. 

A Princess 237000 adagolós vízforraló legfontosabb jellemzői

  • Elegáns kialakítású Princess adagolós vízforraló
  • 45 és 100 ° C közötti hőmérséklet kiválasztása bármely ital vagy leves készítéséhez
  • A víztartály kapacitása 2,2 liter, szintjelzővel
  • A Princess 237000 vízforraló LED-es digitális kijelzővel rendelkezik
  • Biztonsági funkciók: gyermekzár, automatikus kikapcsolás és víz nélküli forralásvédelem

Princess 237000, a praktikus otthoni asszisztens

A Princess 237000 vízadagoló teljesen biztonságos a gyermekzár, az automatikus kikapcsolási funkció és a víz hiányában történő forralásvédelemnek köszönhetően. A vezérlése rendkívül könnyű a LED digitális kijelzővel, ahol mind a biztonsági zár funkció, mind a hőmérséklet és a víz kiválasztása szabályozható. A vízszint könnyen nyomon követhető a tartályon. Előnyös a csúszásgátló kialakítása is, ezért nem szükséges aggódnod a készülék stabilitása miatt. Vidd haza a Princess adagolós vízforralóját és válaszd ki a számodra megfelelő vízhőmérsékletet például a különböző típusú teákhoz, egyedi igényeidnek megfelelően.

Energiafelhasználás:
2 600 W

Kód:  PRIVV237
Termékszám:  Princess 237000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20