Oldal frissítése

PRINCESS 236018

13 490 Ft

PRINCESS 236018

A vízforraló a legtöbb ember számára az egyik leggyakrabban használt háztartási eszköz. A stílusos Princess vízforraló 1,7 l térfogatot és hatékony működést kínál. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, hanem praktikusságával is elcsábít, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, továbbá nem vesz át semmilyen szagot vagy ízt, még gyakori és hosszútávú alkalmazás ellenére sem. A rozsdamentes design az eleganciát a praktikummal ötvözi, és minden konyha fényét tovább növeli. A stílusos Princess elektromos vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A megnyerő klasszikus stílust ezüst megjelenés teszi még vonzóbbá. A stílusos és megbízható Princess gyorsforraló számos hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik.

Vízforraló PRINCESS 236018 ...
Vízforraló PRINCESS 236018 ...

Az elegáns PRINCESS 236018 vízforraló kulcs jellemzői

  • Az elegáns Princess elektromos vízforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Űrtartalma 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • A hasznos Princess vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Klasszikus kialakítás
  • Ezüst kivitelű gyorsforraló
  • Használatát kényelmes kábeltároló rekesz egyszerűsíti
  • Említést érdemel a pontos brit STRIX csatlakozó is
  • A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről
  • A praktikus szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor.

Vízforraló PRINCESS 236018 ...
Vízforraló PRINCESS 236018 ...

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében gyorsforraló

A minőségi Princess gyorsforraló nem csak az előállításához alkalmazott anyagok magasfokú minőségével dicsekedhet, hanem a kábeltároló rekesszel is, amely a használatát könnyíti. A precíz brit STRIX csatlakozó külön említést érdemel, amely döntő szerepet játszik a vízforraló kanna megízhatóságának és hosszú élettartamának biztosításában. A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően. A praktikus szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Strix csatlakozó, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 200 W

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  PRIrch42
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  236018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10