Oldal frissítése

Princess 163030

35 690 Ft

Princess 163030

Családi összejövetelt vagy partit szervezel barátaiddal? Szereted az egészséges és különlegesen elkészített ételeket? A Princess 163030 elektromos serpenyővel könnyedén elkészítheted őket. A multifunkcionális serpenyő modern és időtlen kialakításával biztosan lenyűgöz. A vonzó, fehér színű Princess serpenyőt tökéletesen kiegészíti a praktikus bambusztartó, amely lehetővé teszi, hogy azonnal kezeld még a forró serpenyőt is. Az elektromos serpenyő két részes belső felosztása lehetővé teszi, hogy egyszerre két ételt készíthess anélkül, hogy ízük összekeveredne. A modern design mellett a Princess tapadásmentes kerámia felületét és a gőzszellőzővel ellátott üvegfedőt is biztosan értékelni fogod.

A Princess 163030 elektromos serpenyő főbb jellemzői

  • Princess elektromos serpenyő tapadásmentes kerámia felülettel
  • Kétféle étel főzése egyszerre
  • Lecsatolható kábel termosztáttal és forgó gombbal
  • Elektromos serpenyő működés indikátorral
  • Csúszásgátló talp a biztonságos működés érdekében
  • Serpenyő fogantyúval az egyszerű kezelés érdekében
  • A Princess elektromos serpenyőt egyszerű karbantartás jellemzi

A Princess elektromos serpenyő kedvenced lesz a konyhában

A tapadásmentes kerámia felülettel rendelkező Princess elektromos serpenyő gyorsan felmelegszik. Az elektromos serpenyőben történő főzéshez nincs szükséged vajra vagy olajra, így  könnyen készíthetsz egészséges ételeket benne. A Princess elektromos serpenyő praktikus 2 részre osztott, amely által az egyik részben pl. húst, halat vagy zöldséget főzhetsz, míg a másodikban előkészítheted a burgonyát vagy rizst köretként.

Egyszerű serpenyő tisztítás

A tartós kerámia felületű serpenyő könnyen eltávolítható a bambuszállványról, és hagyományos mosogatószerekkel vagy mosogatógépben tisztítható. Ugyanígy tisztíthatod meg a Princess elektromos serpenyő üvegfedőjét is.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 4 l

Funkciók

Funkciók Mosogatógépben mosható, Hőmérséklet megtartása, Termosztát

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Lábas anyaga Kerámia
Űrtartalom 4 l
Kód:  PRIEP879
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8713016079879

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15