Oldal frissítése

Princess 132406

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Princess 132406

Gofrisütőre szükség van minden olyan háztartásban, ahol gyermekek  vannak, hiszen ők kimondottan szeretik a gofrit csokoládékrémmel és tejszínhabbal. Függetlenül attól, hogy a gofrit gyermekeidnek, vendégeidnek vagy magadnak sütöd, értékelni fogod a forgatható Princess gofrisütőt, amelyben akár két gofrit is készíthetsz egyszerre! A 180°-os forgatható funkciónak köszönhetően a gofrisütőben egyenletesen oszlik el a tészta, így mindkét oldalán tökéletesen sült gofrit kapsz. A Princess Waffle Maker automatikus hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, így biztosítva az ideális hőfokot a gofrikészítéshez. A 700 wattos teljesítménnyel azonnal készen áll a munkára: bekapcsolás után szinte rögtön megkezdheted a sütését.

A Princess Waffle Maker legfontosabb jellemzői

  • forgatható gofrisütő 180°-ban elforgatható funkcióval két gofrihoz egyszerre
  • A Princess gofrisütő egyszerűen karbantartható a tapadásmentes teflon bevonatnak köszönhetően
  • A hőálló borítás és a hőszigetelt fogantyú biztonságossá teszi a gofrisütést
  • A Waffle Princess gofrisütő használatát jelzőlámpa könnyíti
  • Vízszintesen és függőlegesen is tárolható, valamint utazásra is alkalmas
  • Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva

A Princess gofrisütő használata rendkívül egyszerű

A Princess gofrisütő használata semmiből sem áll. Jelzőlámpával látták el, amely mindig a megfelelő időben világít. A működést jelző lámpa felvillan, így mutatva meg, hogy a sütő elérte az elkészítéshez szükséges hőfokot. Egyszerűen csak várd meg, amíg a fény megjelenik, majd öntsd a tésztát a gofrisütőbe, és várakozz egy keveset, hogy elkészüljön a finom édesség. A tápfeszültséget jelző lámpa mindig mutatja, mikor van bekapcsolva a készülék, így elkerülheted a kellemetlen égési sérüléseket. A kiváló minőségű anyagok és a tartósságra törekvő tervezés megkönnyíti a gofrisütő kezelését.

Gyermekek számára is biztonságos

A Princess Waffle Makerrel a konyhában sertepertélő kis segítők is készíthetnek gofrit. A gofrisütőt hőszigetelt fogantyúval és hőálló burkolattal látták el, így a gyerekek is magabiztosan kezelhetik a sütőt. Ezen felül csúszásmentes lábakkal rendelkezik, amelyek stabilitást és szilárdságot nyújtanak, tehát nem lehet felborítani a készüléket. A tapadásmentes teflon bevonatú platnik megkönnyítik és egyszerűsítik a karbantartást. A Princess Waffle Makert vízszintesen és függőlegesen egyaránt tárolhatod, így könnyen megtalálhatod neki az ideális tárolóhelyet.


Paraméterek

Szín

Szín Sárga

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 700 W
Anyag Műanyag
Rendeltetés Gofrihoz
Tárolás lehetősége Vízszintes, Függőleges

Funkciók

Funkciók Működésjelző lámpa, Tapadásmentes felület, Túlmelegedés elleni védelem
Gofrik száma 2
Gofrik alakja Téglalap
Kód:  PRIVA069
Termékszám:  8713016092069

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10